SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO 4 FEBRUARIE. Ana Porgras se alătură Faimoşilor

SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO 4 FEBRUARIE. Prezentatorul Daniel Pavel anunţă, înaintea jocului de Recompensă, că noi concurenţi vor intra în competiţie. Cele două tabere s-au bucurat când i-au văzut pe cei care îi vor ajuta.

04 feb. 2021, 12:20
SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO 4 FEBRUARIE. Ana Porgras se alătură Faimoşilor
Ana Potgras se alătură Faimoşilor

SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO 4 FEBRUARIE. Una din concurentele noi care va face parte din echipa Faimoşilor este nimeni alta decât Ana Porgras, gimnasta campioană mondială la bârnă. Deşi se afla iniţial pe lista Faimoşilor, nu a mai fost posibil deoarece Ana nu a mai plecat din cauza unei probleme de sănătate. Însă, acum şi-a revenit şi este pregătită să se alăture echipei Faimoşilor .

Citeşte şi: Eliminare la Survivor România. Andreea Moşneagu a părăsit competiţia: „Mi-aş fi dorit să ajung în finală”

SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO 4 FEBRUARIE

Cred ca voi face fata acestei provocari. Am foarte multa rabdare cu oamenii in viata de zi cu zi, am capacitatea de a-i asculta, de a-i intelege. Sunt sensibila, dar compensez prin forta fizica, sunt toleranta si vad partea buna a lucrurilor.

Cel mai mult imi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru ca noi vorbim zilnic. Imi este frica sa nu ma accidentez pe trasee, incerc sa analizez care este cea mai buna abordare a lor„,  a declarat Ana Porgras, potrivit Kanal D.

Ana Porgras s-a retras din cariera de gimnastă la doar 18 ani din cauza unor accidentări serioase. Faimoasa are numeroase medalii la diferite competiţii internaţionale şi de prestigiu, inclusiv o medalie de aur la bârnă, la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010, o medalie de bronz cu echipa la Campionatele Europene din 2010 și o medalie de bronz la paralele la Campionatul Mondial de Gimnastică de la Londra din 2009.

Pepe a refuzat să participe la Survivor România

Puţină lume ştie că Pepe a fost ofertat de Kanal D pentru a participa la Survivor România. Recent, cântărețul le-a făcut câteva dezvăluiri fanilor în emisiunea sa ”Barul Online” şi a mărturisit motivul pentru care nu a vrut să meargă în Republica Dominicană.

Artistul a explicat că nu poate trăi fără telefon și se enervează foarte repede. „Cum să trăiesc patru luni fără telefon?! Eu îmi ştiu limitele, fac urât de tot, nu mă pot abţine.  Sunt om echilibrat până mă enervez sau faci mişto de mine. După aia, mă transform. De asta nici nu am vrut să particip la niciun show din asta, gen Survivor sau Asia Express.

 Am fost la nişte negocieri şi când am auzit că nu am mâncare, nu am telefon, nu am acces la nimic. Am renunţat! Eu trebuie să îmi fac damblalele. Trebuie să mănânc, eu mă descurc. Dar să mă lase în pace să fac ce vreau eu”, a spus Pepe.