Ana Porgras s-a săturat de Survivor All Stars și a răbufnit: „Eu nu mai trag absolut deloc pentru echipa asta! Se cred superiori”

Ana Porgras a răbufnit la Survivor All Stars! Tensiunea este la cote maxime în Republica Dominicană, iar concurenta din tabăra Faimoșilor a cedat și a spus tot ce are pe suflet.

07 feb. 2024, 14:39
Ana Porgras s-a săturat de Survivor All Stars și a răbufnit: „Eu nu mai trag absolut deloc pentru echipa asta! Se cred superiori”
Ana Porgras s-a săturat de Survivor All Stars și a răbufnit: „Eu nu mai trag absolut deloc pentru echipa asta! Se cred superiori”

Ana Porgras este una dintre cele mai apreciate concurente din cadrul emisiunii Survivor România All Stars. Cu toate că este cunoscută pentru performanțele ei deosebite și pentru contribuția semnificativă adusă echipei pe traseele din Republica Dominicană, în ultima ediție a emisiunii, Ana a fost vizibil tulburată și aproape de a izbucni în lacrimi. În acele momente dificile, Ștefania Stănilă a fost alături de ea, însă nimeni nu înțelegea exact ce s-a întâmplat.

Citește și: Carmen Harra, previziuni-bombă: cine va fi viitorul preşedinte al României. „Niciunul din cei care sunt în scenarii!”

Zanni a dezvăluit adevărul despre această situație. Ana Porgras depune eforturi uriașe pentru a obține puncte pentru echipa sa. Ea s-a implicat activ în munca grea din tabără, dar și în confruntările cu alți concurenți, dând întotdeauna tot ce are mai bun în jungla din Dominicană. Cu toate acestea, echipa faimoșilor a avut dificultăți în a câștiga în fața taberei albastre, ceea ce a afectat-o profund pe Ana Porgras. Lucru la care s-au alăturat și tensiunile din echipa sa. Înainte ca Ana să-și exprime frustrările în fața celorlalți, Zanni și Jador au avut mai multe divergențe.

Toți fanii emisiunii Survivor își amintesc de conflictele dintre Jador și Zanni din sezonul anterior. Mulți au fost curioși să vadă dacă tensiunile dintre ei se vor menține și în cadrul ediției All Stars. Inițial, lucrurile păreau să fie în regulă, însă situația s-a schimbat pe parcurs. Zanni l-a acuzat pe Jador că nu a apreciat eforturile sale de a rezolva situația tensionată dintre ei, iar în replică, Jador i-a promis că își va modifica atitudinea.

Daniel Pavel a adus în discuție problemele din echipa Anei Porgras, iar aceasta a fost extrem de vehmentă în privința deciziei ei de a nu mai depune eforturi pentru câștigul Faimoșilor. Ana a promis că va clarifica situația atunci când va considera că este momentul potrivit. La îndemnul lui Cătălin Moroșanu, Ana Porgras a ales să nu ofere mai multe detalii despre conflictele din tabăra lor.

„Domnu’ Dan, din momentul acesta eu nu mai trag absolut deloc pentru echipa asta! Punct! (…) Nu pot explica ce am acum, pentru că nu mă pot calma. În momentul în care o să mă calmez o să explic exact ce simt și de ce”, a spus Ana Porgras, în timpul emisiunii de la Pro TV.

Sigur că, vorbele acesteia i-au lăsat pe mulți fără cuvinte. Unii coechipieri nu se așteptau ca Ana Porgras să aibă o astfel de problemă.

Ana Porgras a fost aleasă de războinici să meargă în tabăra lor. Fosta gimnastă și-a deschis sufletul, după ce a fost la un pas de a izbucni în lacrimi, înainte să intre pe traseu. Bruneta a dat de înțeles că Jador nu este ceea ce pare.

„Am plâns pentru că s-au adunat niște lucruri, am plâns că văd niște nedreptăți! Am plâns că unii oameni din echipa Faimoșilor se cred superiori, mult prea mult! Poți să faci asta acasă, dar nu în Republica Dominicană!”, a ținut să spună Ana Porgras, după ce a ajuns în tabăra rivalilor.

Citește și: Care este motivul principal pentru care Zanni s-a întors la Survivor. Ce spune despre cearta cu Alex Velea. ”O familie n-am fost niciodată. L-am respectat enorm”