Care este motivul principal pentru care Zanni s-a întors la Survivor. Ce spune despre cearta cu Alex Velea. ”O familie n-am fost niciodată. L-am respectat enorm”

Înainte să plece în Republica Dominicană pentru participarea la Survivor All Stars, Zanni a oferit un interviu, în care a vorbit despre viața lui profesională, dar și despre cea personală. Care este motivul principal pentru care tânărul a ales să se întoarcă la Survivor, dar și motivul pentru care nu îl mai consideră pe Alex Velea ”familie”, așa cum îi spunea, de mult.

07 feb. 2024, 14:13

Care este motivul principal pentru care Zanni a ales să se întoarcă la Survivor, dar și motivul pentru care nu îl mai consideră pe Alex Velea ”familie”, așa cum îi spunea, de mult.

Citește și Survivor All Stars 6 februarie 2024 LIVE PRO TV. Miză dublă pentru Faimoşi şi Războinici, scandal monstru între Zanni şi Jador

Înainte de a pleca în Republica Dominicană pentru a participa la Survivor All Stars, Zanni a oferit un interviu amplu, în care a povestit atât despre viața lui personală, cât și profesională.

Întrebat ce l-a determinat să accepte din nou provocarea ”Survivor”, Zannidache a răspuns:

„Am acceptat „Survivor All Stars pentru că trebuie să-l câștig și pentru că trebuie să promovez în continuare ceea ce reprezint eu – simplitatea, depășirea condiției și să rămâi același om.

Cel mai dificil, din punctul meu de vedere, la „Survivor va fi, ca și data trecută, să reușesc să le arăt oamenilor ce se întâmplă cu adevărat acolo. Pentru că lumea mă știe că sunt cel mai sincer. Acest sezon aș vrea să se câștige prin asumare, de care nu a dat nimeni dovadă acolo, voință și tărie de caracter”.

Printre altele, acesta a spus și că inamicul cel mai mare la Survivor, de fapt, este ”teatrul celorlalți concurenți”.

„Am învățat să nu-mi mai încarc sufletul cu laudă deșartă, pentru că nu satisface nimic. Cel mai mare obstacol cred că este teatrul celorlalți concurenți, pe care-l știu foarte bine. Am de gând să-l depășesc prin convingere. Iar pentru cei de acasă sunt intermediul prin care veți afla cu adevărat ce se întâmplă la „Survivor”, a spus tânărul.

”Dezamăgirea mea este neîncetată”

Zannidache a fost întrebat și dacă a mai fost dezamăgit între timp.

„Dezamăgirea mea este neîncetată, d-aia poate păream mereu nemulțumit de anturaje sau oameni. Dar mai întâlnesc și oameni care mă fascinează cu simplitatea lor. Acei oameni mă fascinează, pur și simplu”, a mai spus el.

„Nu cu mult timp în urmă, aș fi putut băga mâna în foc pentru prietenia care te lega de Alex Velea, dar iată că s-a încheiat colaborarea voastră… Care este, de fapt, motivul? Nu ai regrete? Practic, erați ca o familie…”, i-a spus reporterul Viva lui Zannidache.

Citește și Războinicii câștigă „Jocul pentru provizii” la Survivor All Stars. Cum a reacționat Zanni după ce Alexandra Duli a sărbătorit victoria cu mișcări de twerk: „Jador te ia și în clip, dacă vrei, sora mea”

„Practic, o familie n-am fost niciodată. Pentru învățături și inteligența lui, l-am respectat enorm și încă o fac. Pentru cuvintele deșarte și principiile morale… Când vorbesc despre principii, doar uitându-te puțin la cei ce m-au dezamăgit, poți realiza de ce”, a mai precizat Zanni, potrivit Viva.ro.