ANAF aruncă bomba pe piața imobiliară din București! Prețul incredibil cu care Fiscul vinde două apartamente în lumea bună a Capitalei

ANAF aruncă bomba pe piața imobiliară și scoate la licitație două apartamente într-o zonă foarte bună din Capitală. Licitația va avea loc pe data de 12 martie, iar prețul lor pornește de la 7.876.000 lei.

23 feb. 2024, 09:24
ANAF aruncă bomba pe piața imobiliară din București! Prețul incredibil cu care Fiscul vinde două apartamente în lumea bună a Capitalei

ANAF aruncă bomba pe piața imobiliară din Capitală! Apartamentele sunt situate în Sectorul 3 din Capitală, chiar pe Bulevardul Unirii, conform unui anunț postat de ANAF pe pagina de Facebook ANAF – Anunțuri valorificare bunuri.

Citește și ANAF a publicat declaraţia unică 212. Peste 800.000 de persoane, obligate să declare aceste venituri la Fisc

ANAF aruncă bomba pe piața imobiliară din Capitală!

Reprezentanții ANAF spun că primul imobil este un apartament care a fost transformat într-un spațiu comercial, având o cotă de teren de 431,32 mp. Părțile comune sunt casa scării, holul, coridoarele, terasa și instalațiile tehnice.

Al doilea imobil scos la licitație de ANAF este o unitate individuală care se află în Sectorul 3, pe Bd. Unirii nr. 33.

“Apartament spațiu comercial, cotă teren 242,87 mp, părți comune: casa scării, holuri, coridoare, terasă, instalații tehnice, alte părți comune”, se arată în anunțul ANAF.

Cei care doresc să participe la licitația organizată de ANAF trebuie să știe că aceasta se va desfășura la sediul din București, Sector 3, pe Str. Lucrețiu Pătrășcanu, nr. 10, Corp B, etajul 2, camera 202.

De asemenea, cei care își doresc informații suplimentare, precum condiții de participare la licitație, depunerea ofertei și alte aspecte, pot să se prezinte la orice sediu ANAF sau pot apela numărul de telefon menționat în anunț. Mai mult, anunțul integral se află pe site-ul anaf.ro, la secțiunea Anunțuri – Valorificare prin licitație a bunurilor sechestrate – Unitate/Subunitate fiscală: Bucuresti Executări silite cazuri speciale.

Aceasta nu este prima licitație de acest fel pe care ANAF o organizează. În urmă cu ceva timp Fiscul a scos la licitație o vilă extrem de frumoasă, la un preț de necrezut. Locuința se află în Ploiești și are două etaje, iar prețul de la care s-a pornit a fost de 658.117 de lei, adică în jur de 130.000 de euro, cât pentru un apartament cu trei camere în Capitală.

Citește și Taxa suplimentară pe care trebuie să o plătească românii care au casă şi maşină. Ordin de ultimă oră de la ANAF