ANAF pune în vânzare mașini la preț de pomană. Un BMW costă doar 3.900 de lei

Românii pot achiziționa mașini bune la prețuri accesibile, chiar de la ANAF. Aceste autoturisme au fost confiscate de la românii care nu și-au plătit datoriile.

28 oct. 2022, 10:07
ANAF pune în vânzare mașini la preț de pomană. Un BMW costă doar 3.900 de lei

ANAF a confiscat o nouă serie de mașini de la cetățenii români care nu și-au achitat datoriile, iar acum acestea au fost scoase la licitație.

Autoturismele pot fi cumpărate cu doar câteva mii de lei, chiar dacă acestea aparțin unor mărci consacrate, cum ar fi, producătorul auto BMW. Asta ține și de noroc, deoarece un autoturism este dat celui care lansează cea mai mare ofertă. Însă, gama oferită de Fisc este extrem de variată, ceea ce înseamnă că românii pot achiziționa adevărate chilipiruri.

Un BMW 535 i din 1996 se licitează din 19 octombrie 2022 la Galați, strada Brăilei 33, iar prețul de pornire este 3.954 de lei. ANAF Brașov vinde un Audi A2 8P din 2005 cu prețul de pornire de 10.859 de lei. Licitația are loc pe strada Mihail Kogălniceanu , nr. 7. Tot la Brașov, un Volvo V70, fabricat în 2000, se vinde la licitație cu prețul de pornire de 3.954 de lei.

Fiscul din Iași a scos la licitație un Mercewdes Benz E 220 CDI, fabricat în 2003, pe strada Anastasie Panu 26, cu prețul de pornire de 10.271 lei. Tot în Iași se vinde și un Volkswagen 7M din anul 2004, care are prețul de pornire de 10.271 lei.

Citește și: Lucian Heiuș, despre controalele fiscale în 2023. Cine sunt contribuabilii vizați de ANAF

Pentru a te putea prezenta la licitație, trebuie să depui, cu o zi înainte de aceasta, o serie de documente la autorități:

  • oferta de cumpărare,
  • dovada plății taxei de participare sau a constituirii, garanției sub forma scrisorii de garanție, reprezentând 10% din prețul de pornire a licitației,
  • împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant,
  • pentru persoanele juridice române, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerțului,
  • pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română,
  • pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate,
  • pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/pașaport,
  • declarația pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul.

Citește și: Larisa Drăgulescu, prima reacţie după ce ANAF a luat la control vedetele OnlyFans. Cât câştigă lunar fosta soţie a lui Marian Drăgulescu