Analiză astrologică Putin vs Zelenski: Putin are o pedeapsă karmică, Zelenski are energie negativă

Desi astrologii sustin ca exista pe harta cerului un potential crescut pentru tensiuni politice si multiple surse de conflicte, alinierea planetara nu este totusi una specifica unui razboi de amploare.

16 mart. 2022, 14:52
Analiză astrologică Putin vs Zelenski: Putin are o pedeapsă karmică, Zelenski are energie negativă

Analiză astrologică Putin vs Zelenski. Specialiștii au venit cu detalii oferite de astre despre conflictual actual dintre Rusia și Ucraina. Ce spun astrologii despre război și când ar fi vrut președintele rusiei să atace țara vecină? Acesta ar fi avut alte planuri. Karma indică faptul că cei ,,care prigonesc vor fi și ei prigoniți mai departe, mai devreme sau mai târziu.” Când ar fi plănuit Vladimir Putin să atace Ucraina, de fapt? Lucrurile erau diferite în viziunea sa.

Profeţiile Sfântului Serafim de Viriţa despre Rusia: „Multe ţări se vor întoarce împotriva Rusiei, dar ea va rezista. Acesta este războiul despre care Sfânta Scriptură spune că va uni întreaga omenire”
Desi astrologii sustin ca exista pe harta cerului un potential crescut pentru tensiuni politice si multiple surse de conflicte, alinierea planetara nu este totusi una specifica unui razboi de amploare. Mai degraba traiectoriile unor asteroizi sau pozitiile unor stele ar putea fi cele care sa declanseze efectiv un razboi deschis intre Rusia si Ucraina. Ce este interesant de remarcat in acest razboi este că asistăm la o luptă intre doi conducatori nascuti in zodii de aer. Vladimir Putin, președintele Rusiei este născut în zodia Balanță (7 octombrie 1952), iar cel ucrainean, Volodimir Zelensky, în zodia Vărsător (25 ianuarie 1978). Din punct de vedere astrologic, compatibilitatea nativior zodiilor de aer nu poate fi contestata, acestea putand fi aliati fideli și complici pentru cauze comune. La extreme insa, ajunse in posura de a se ciocni in perspectivele asupra vietii, lucrurile nu mai stau deloc atat de rafinat si elegant si, de cele mai multe ori, Balantele vor fi cele care vor inregistra avantaje datorita firii lor reci si calculate. In plus, Balantele sunt recunoscute pentru ambitia de a duce la capat orice incep. Cei doi presedinti, oricat de umana ar fi opinia astrologilor, au la baza o strucura negativa. Poate contextul il impinge acum pe Zelenski in postura de salvator, nici pe departe de victima, dar energia sa nu este una pozitiva. Intr-un context invers, presedintele Zelenski ar fi putut avea aceeasi strategie ca a lui Putin… poate in completarea celor spuse mai sus, ne raspundem singuri la intrebarea „de ce razboiul nu se incheie?”

Mariana Cojocaru, predicţii despre război. Va ajunge şi în România? Cum arată astrograma lui Vladimir Putin
Analiză astrologică Putin vs Zelenski. Urmeaza o perioada in care energiile active se vor manifesta la cote maxime

Se vede deja cu ochiul liber ca ne confruntam cu forte malefice, ca raul a inceput sa iasa la supafata. Ca in cazul multor conducatori de state, vibratiile sunt negative, suntem condusi de intuneric si nu putem trai in lumnina. Energia luciferiana prezenta in acesti conducatori poate duce la dezastre insa, sunt elementele actuale de pe harta cerului indica o temperare a lucrurilor, sa nu vedem chiar ce poate fi mai rau. Este rau si ce este acum, dar nici pe departe atat de neplacut cat ar putea fi. Mai departe urmeaza o perioada in care aceste forte si vibratii negative vor fi din ce in ce mai active, vor putea crea panica, frica pentru siguranta viitorului, greutati in viata de zi cu zi. Linistea noptii nu va mai fi odihnitoare ci apasatoare pentru cei mai multi dintre noi. Hartile astrologice ale momentului nu arata ca lucrurile se vor opri curand. Vom avea parte si de alte situatii le fel de dure si in lunile care vor urma. Sunt cateva intervale critice, 23 Martie – 13 Mai si 13 – 25 Septembrie marcate de evenimente care ar putea schimba viitorul. Conducatorii lumii nu se vor opri insa cel putin pana la finalul anului, vor fi actiuni necugetate, orgolii si dorinta de distrugere.

Cristina Demetrescu i-a făcut astrograma lui Vladimir Putin: „Pe karma lui există două planete distructive”
Analiză astrologică Putin vs Zelenski. Putin ar putea avea parte de o pedeapsa karmica

Cu totii ne intrebam ce soarta va avea Putin? Sa fie oare cel invins si sa pice din fruntea poporului rus? Vladimir Putin este in prezent „omul negru” al planetei, cel mai detesatat si urat personaj. Astrologii spun ca actiunile sale din acest moment se vor intoarce impotriva lui cu puterea unui bumerang, dar nimic nu se va intampla imediat si nici nu poate fi previzionat pentru viitorul apropiat. Va fi vorba despre o pedeapsa karmica pe care va trebui sa o savarseasca, tot in aceasta viata, asa ca nu ne putem astepta la un sfarsit usor si aproiat pentru el. Iar in cazul unui eveniment rapid, perioadele riscante pentru liderul Rusiei sunt lunile MAI sau OCTOMBRIE – DECEMBRIE. Dar eliminarea lui nu va insemna, din pacate, salvarea omenirii. Va putea fi inlocuit de aceleasi forte negative dar in persoana altui conducator.

Analiză astrologică Putin vs Zelenski. De cine va fi câștigat războiul?

De asemenea, astrele arată și că războiul va fi câștigat de cei care aleg calea mântuirii, nu de cei care aleg calea scurtă, plină de câștiguri nemeritate, obținute cu un preț mult prea mare și minciuni.Efectele războiului se vor resimți pe termen lung, deși de atacuri vom auzi că se vor stinge repede. Astrologii au subliniat că acest conflict ar fi fost programat pentru anul 2020, dar pandemia l-a încurcat pe Vladimir Putin. În anul acela erau elemente de război din punct de vedere astrologic, anul acesta fiind un război lipsit de forță. Astrologi mai arată că mai urmează o perioadă critică între 23 martie și 8 aprilie.

În ceea ce privește viitorul apropiat al liderului de la Kremlin: „Unii politologi au început să mă citeze că își va sărbători ultima zi de naștere pe 7 octombrie 2021. Cel mai probabil, acesta va fi ultimul an din viața sa. Recent, am aflat că se află în ultimul stadiu de cancer. Parkinson, dar nimeni nu a anulat cel de-al patrulea stadiu al cancerului. Deci, după ce Putin nu va mai fi în viață, vom face imediat pace și Rusia va înceta să mai atace pe toată lumea, iar între Ucraina și Rusia se va încheia un acord foarte favorabil, inclusiv un acord economic. Inclusiv petrol, gaze etc.”

Sursa: enigmeleuraniei.ro