Anamaria Ionescu, la un pas de solicitarea asistenței medicale, după proba de la Power Couple România: „Simțeam că mă înțeapă într-o parte!”

Anamaria Ionescu a cedat după proba fizică solicitantă de la Power Couple România. Soția lui Tudor a fost la un pas de solicitarea asistenței medicale.

04 mart. 2024, 23:40
Anamaria Ionescu, la un pas de solicitarea asistenței medicale, după proba de la Power Couple România: „Simțeam că mă înțeapă într-o parte!”
Anamaria Ionescu, la un pas să ceară ajutorul medicului la Power Couple România

Cea de-a cincea etapă de la Power Couple România a început cu o probă de shopping în viteză pe banda de alergare. Fetele au avut la dispoziție 5 minute pentru a recunoaște hainele partenerului în aproximativ 300 de piese vestimentare.

Timpul limitata fost o problemă majoră pentru cupluri. Fetelor le-a fost extrem de dificil să respecte regulile jocului.

Citește și: Moment emoționant la Power Couple România. Oana Matache și Radu Siffredi au dezvăluit detalii neștiute despre relația lor: „A trebuit să pierzi aproape tot ca să fim împreună”

Anamaria Ionescu, soția lui Tudor de la Fly Project, a fost la un pas să apeleze la ajutorul medicul. Misiunea a pus-o la încercare pe concurentă, lăsând-o fără energie. Aceasta s-a aruncat pe podea atunci când Dani Oțil a anunțat că timpul a expirat. Tudor nu a stat pe gânduri și i-a oferit o mână de ajutor soției sale.

Anamaria a fost la un pas să apeleze la ajutorul medicului, pentru că nu se simțea bine din cauza efortului fizic: „Nu mai pot!”, a spus ea.

Dani Oțil a intervenit imediat și i-a spus concurentei să respire ușor, iar apoi să bea apă pentru a-și reveni: „Ultimul minut parcă a fost un Iad. Îmi pare rău că te-am pus în poziția asta, dar noi toți ținem cu tine aici pentru că așa frumoasă a fost prezentarea lui Tudor de dimineață”.

„Simțeam că mă înțeapă într-o parte. Nu am condiție fizică, am fost epuizată”, a dezvăluit soția artistului.

Citește și: Power Couple România Semifinală. Ziua marilor mărturisiri! Proba fetelor dă peste cap toate calculele

„Sunt dezamăgită! Atât am putut. Și mă oftic că este a doua oară când eu cred că o să câștig o probă și nu o câștig”, a mai adăugat ea, cu lacrimi în ochi.

Chiar dacă au pierdut proba, Tudor i-a adresat o serie de cuvinte frumoase partenerei sale pentru a o scoate din starea în care se afla: „Nu-i nimic, nu are de ce să îți pară rău”.