Power Couple România Semifinală. Ziua marilor mărturisiri! Proba fetelor dă peste cap toate calculele

Power Couple România Semifinală. Ediția din această seară le pune extrem de multe probleme fetelor! Iată ce presupune proba „Îmbracă-mă, iubito”.

04 mart. 2024, 14:43
Power Couple România Semifinală. Ziua marilor mărturisiri! Proba fetelor dă peste cap toate calculele
Power Couple România Semifinală. Ziua marilor mărturisiri! Proba fetelor dă peste cap toate calculele

Power Couple România Semifinală. În seara asta, de la 20:30, pe Antena 1, începe cea de-a cincea săptămână a competiției, ultima înainte de marea finală. Cinci cupluri rămase se vor confrunta într-o luptă decisivă: Eliza și Cosmin Natanticu, Oana Matache și Radu Siffredi, Ana și Tudor Ionescu, Daiana Anghel și Sorin Gonțea, Mădălina și Emi Popescu. Tensiunea este la cote înalte, iar cuplurile își regândesc strategiile, pregătindu-se să riște totul în fața unei probe care se anunță mai dificilă decât pare la prima vedere.

Citește și: Chefi la cuţite sezonul 13. Când începe prima emisiune fără Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu, cine sunt noii chefi

Înainte de începerea competiției, concurenții vor fi surprinși cu o serie de emoții puternice: fiecare va citi scrisoarea pe care partenerul i-a scris-o în timpul șederii în vila din Gozo. Aceste scrisori vor conține mărturisiri extrem de emoționante ale cuplurilor. Întrucât viața de cuplu implică atât momente sensibile, cât și probleme cotidiene, subiectul se va schimba rapid de la emoție la pragmatism, trecând la discuții despre shopping. Această temă, care poate stârni multe dezbateri în cuplu, va fi supusă unei probe extreme, în care fetele vor fi puse la încercare într-un mod neașteptat.

Cea de-a cincea etapă a competiției Power Couple România va debuta cu un… campionat de shopping viteză. Fetele vor avea doar 5 minute pentru a identifica hainele partenerilor lor într-un magazin plin cu nu mai puțin de 300 de articole vestimentare. Totul se va desfășura pe o bandă rulantă, transformând shopping-ul într-o experiență cu adevărat extenuantă.

”Mi-a fost foarte greu să mențin ritmul, am și căzut de câteva ori”, a povestit Mădălina Popescu. ”Nici n-a început bine jocul și deja obosisem. Nici cetățeanul turmentat nu cred că a arătat așa cum am arătat eu la această probă”, a spus cu umor Eliza Natanticu. ”Am simțit că nu mai pot la un moment dat, m-a epuizat această probă”, a dezvăluit Ana Ionescu.

Pe lângă provocarea probei în sine, unele concurente vor avea parte și de mari surprize când vor afla cât de mult sunt partenerii lor dispuși să investească în… shoppingul lor. Se anunță o seară care va avea un impact major asupra bugetelor de cuplu la Power Couple România.

Citește și: Situație alarmantă în București! Cocaină, ecstasy și ketamină găsite în apa reziduală