Anamaria Preda, dată în judecată pentru datoria tatăl ei: „Crede că eu deţin foarte mulţi bani”

Anamaria Preda, dată în judecată pentru datoria tatăl ei. Moartea cântăreţului de muzică populară i-a adus tinerei multe probleme, dar şi datorii. Ea a moştenit apartamentul regretatului artist cu doar câteva luni înainte să se stingă din viaţă.

27 mai 2022, 15:30
Anamaria Preda, dată în judecată pentru datoria tatăl ei: „Crede că eu deţin foarte mulţi bani”
Anamaria Preda, dată în judecată pentru datoria tatăl ei

Anamaria Preda, dată în judecată pentru datoria tatăl ei. După şase ani de la moartea regretatului artist, Anamaria s-a trezit cu o citaţie de la Judecătoria Sectorului 1 în care este anunţată că a fost dată în judecată de dezvoltatorul imobilului pentru 4.500 euro.

Citeşte şi: Fiica lui Aurelian Preda scrie o carte. Anamaria face dezvăluiri controversate despre tatăl său: „A spus o vorbă înainte să moară”

Anamaria Preda, dată în judecată pentru datoria tatăl ei

Tânăra susţine că nu a fost contactată în  toţi aceşti ani de dezvoltator să-i aducă la cunoştinţă de acest împrumut. ”Fix de ziua tatalui meu, pe 2 februarie, am primit acasa o citatie conform careia am fost data in judecata pentru o suma pe care, teoretic, as datora-o de pe urma tatalui meu. Dezvoltatorul blocului m-a dat in judecata dupa sase ani sa mi se ceara aceasta datorie despre care nu stiam absolut nimic. 

Imi este foarte greu, inca o situatie, inca un proces pe cap. Incep sa-mi pregatesc apararea cu dna avocat, pana la urma este o suma foarte mare pentru mine tinand cont de datoriile pe care le am la banca.

Dezvoltatorul sustine ca in momentul in care s-a achitat un avans pentru apartament, ar mai fi fost o suma decisa printr-o chitanta de mana ca fiind un imprumut pentru tatal meu. El asa a spus, ca l-a imprumutat pe tatal meu cu 4.500 euro pe care trebuia sa-i dea inapoi pana la sfarsitul lui decembrie 2016! Tata a murit in septembrie, 2016.

Eu n-am discutat cu dezvoltatorul, ne judecam, sper sa se solutioneze cat mai repede pentru ca am probleme mult mai grave pe cap, plus alte procese, sper sa se termine mai repede. Domnul dezvoltator crede ca eu detin foarte multi bani dupa decesul tatalui meu… ”, a declarat Anamaria Preda, pentru Star Popular.