Aurelian Preda ar fi împlinit 52 de ani. Motivul pentru care fiica lui a adus în casa în care locuia regretatul artist pământ de la mormântul acestuia

Pe 2 februarie 2022, regretatul Aurelian Preda ar fi împlinit 52 de ani. În septembrie 2016, artistul a plecat spre o lume mai bună. Avea doar 46 de ani când a fost răpus de un cancer la pancreas. Se afla într-o clinică din Austria.

02 feb. 2022, 15:56

Aurelian Preda își doarme somnul de veci la Mănăstirea Dervent. Pe 2 februarie, în ziua în care ar fi împlinit 52 de ani, preoţii mănăstirii i-au săvârşit o slujbă de comemorare. Din păcate, fiica lui nu a putut fi prezentă, fiind reţinută la serviciu.

Aș fi vrut să ajung, însă, lucrez. Nu pot să-mi iau liber ori de câte ori mi-aș dori. Voi merge peste câteva zile, când voi avea liber”, a mărturisit Anamaria Preda pentru Star Popular.

Fiica lui Aurelian Preda a adus pământ de la mormântul tatălui ei

Anul trecut, la comemorarea regretatului artist au fost prezenţi atât Ana, cât și mai mulți foşti colegi de scenă. Anamaria a adus pământ de pe mormântul tatălui ei pe care-l ține chiar în dormitorul lui. Această încăpere este păstrată exact aşa cum a lăsat-o Aurelian Preda. Tânăra spune că, atunci când o năpădeşte dorul de tatăl ei, se refugiază în această cameră şi simte cum este mângâiată.

Citeste si Ştefania Rareş, mărturisiri cutremurătoare: „Mergeam 16 km pe jos ca să-i cumpăr mamei morfină”

Am încercat să creez și să rămână prezența lui cumva prin ia pe care a purtat-o cel mai des. Am pus și tabloul lui aici. Mobila este destul de veche, tată dormea pe partea stânga. Am momente când vin și dorm destul de des în patul lui, mă liniștesc. Îi simt prezența atunci când mă aşez în pat și încep să mă rog pentru el. Simt că cineva mă mângâie și e deasupra mea. Tot aici vin să plâng, să mă descarc.

Șifonierul e de pe vremea când locuiam pe Bd Unirii, e destul de vechi, o să vreau să schimb mobila în cameră. Tatăl meu a realizat acest altar de pe comodă, doar am adăugat pământ de la mormântul lui și am pus un trandafir dintr-o coroană a tatălui meu”, a povestit Anamaria.

În şifonier se află toate hainele de scenă ale regretatului interpret argeşean, dar și o mulţime de cămăși populare, pe care Anamaria le păstrează cu sfințenie.

Citeste si Survivor România 2022. Andreea Tonciu, dezvăluiri incendiare: “Rengle a venit aici ca să se combine. Zicea că îi place de ăla de la Războinici”