Anamaria Preda, declarații emoționante la 7 ani de la moartea regretatului Aurelian Preda. Ce a spus fiica acestuia despre cea mai urâtă perioadă din viața ei: „Am încercat să mă sinucid”

Anamaria Preda este fiica regretatului Aurelian Preda. Tânăra a făcut o serie de declarații șocante la 7 ani de la trecerea în neființă a artistului. Ea a mărturisit că a avut parte de momente cumplite și că au existat chiar momente în care a luat în calcul posibilitatea de a-și lua viața.

24 oct. 2023, 22:05
Anamaria Preda, declarații emoționante la 7 ani de la moartea regretatului Aurelian Preda. Ce a spus fiica acestuia despre cea mai urâtă perioadă din viața ei: „Am încercat să mă sinucid”
Anamaria Preda, declarații emoționante la 7 ani de la moartea regretatului Aurelian Preda. Ce a spus fiica acestuia despre cea mai urâtă perioadă din viața ei: „Am încercat să mă sinucid”

La șapte ani de la moartea artistului Aurelian Preda, fiica lui, Anamaria Preda, a împărtășit povestea durerii pe care o simte. Aurelian Preda a fost răpus de o boală necruțătoare, cancerul, la vârsta de doar 47 de ani și s-a stins într-o clinică din Austria. Această suferință i-a afectat grav sănătatea, iar Anamaria a trebuit să facă față numeroaselor provocări în toți acești ani.

Citește și: Cum o are Irinel Columbeanu pe Monica Gabor în agenda din telefon. Serghei Mizil l-a taxat imediat: „O tâmpenie!”

Încă din 2016, Anamaria a fost nevoită să plătească singură rata la casa primită ca moștenire de la tatăl ei. Din această cauză, a hotărât să pună casa la vânzare, la prețul de 200.000 de euro, și își dorește să-și cumpere o locuință după ce va reuși să vândă casa actuală.

Pe lângă aceste dificultăți, Anamaria a avut și vești bune în februarie. A câștigat procesul în care era obligată să plătească 4.500 de euro către dezvoltatorul blocului în care tatăl ei cumpărase un apartament. Planul său este să investească timp și bani în cariera muzicală, dar acest lucru va fi posibil doar după ce va rezolva problemele financiare cu care se confruntă.

„Este un moment fericit pentru mine pentru că am stat foarte mult timp cu această situație. Pentru că m-am trezit cu o presupusă datorie pe care trebuia s-o achit, pe care tatăl meu ar fi avut-o față de dezvoltatorul blocului în care locuiesc, iată că prima instanță a hotărât că eu să câștig și că nu datorez nimănui nicio suma de bani. Sper că domnul dezvoltator se va opri aici cu demersurile legale pentru că instanța s-a exprimat destul de clar. Nu am nimic cu dansul, îmi pare rău că s-a ajuns aici”, a declarat Anamaria Preda pentru Starpopular.ro.

Într-un interviu recent, fiica lui Aurelian Preda a dezvăluit că în luna septembrie a avut loc comemorarea de șapte ani de la trecerea în neființă a tatălui său. Cu uimire, a observat cât de repede a zburat timpul și a mărturisit încă îi este dificil să accepte faptul că părintele ei nu mai este în viață.

„Chiar în septembrie am avut pomana de șapte ani a tatălui meu. Pe lângă faptul că a trecut timpul atât de repede, parcă toate s-au întâmplat atât de recent, încât țin minte cum s-a întâmplat totul detaliu cu detaliu. Țin minte inclusiv momentul decesului, ultimele momente alături de el. Parcă nu s-a întâmplat acum 7 ani, ci acum o săptămână. Cu cât trece timpul, cu atât mi se face mai dor, pentru că greutățile vieții cresc”.

Anamaria Preda a avut un moment de cumpănă în viața ei. Când se afla în Italia, se lupta cu depresia, iar dorul față de părintele ei era enorm. Tot în perioada aceea, Anamaria Rosa se afla într-o relație cu un băiat. Tânărul o amenințase cu despărțirea, dacă va mai continua așa.  Artista a încercat să își pună capăt zilelor, luând un tub întreg de pastile. Ulterior, a realizat gravitatea situației.

„În Italia a fost prima oară când am încercat să mă sinucid. În Italia pentru că eu în perioada în care aveam depresia, având în vedere tot ce s-a întâmplat cu tata, tot ce s-a întâmplat după perioada cu tata, toate schimbările din viața mea și lucrurile urâte, eu în momentul în care l-am cunoscut pe acest băiat el a fost și ca o figură paternă, ca iubit și ca frate.

Eu focusându-mă foarte mult pe el, s-au adunat toate la un loc. Relația noastră a mers bine până într-un punct, ne-am iubit. Eu simt că el m-a iubit pentru că probabil nu ar fi stat foarte mult lângă mine.

Am încercat să mă sinucid în Italia și fostul meu iubit nu mai știa ce să facă, mi-a zis că o să se despartă de mine dacă mai continui așa. Am zis să nu vreau să-l pierd, am ajuns la psiholog. (…) Am luat un tub întreg de pastile, era soluție lichidă și m-am pus în pat și așteptam să mor. Nu știu ce a fost în capul meu atunci, acum când realizez aceste lucruri realizez că a fost o prostie ceea ce am vrut să fac”, a mărturisit Anamaria Preda.

Citește și: Cătălin Bordea visează cu ochii deschiși la Doinița Oancea: „Ai văzut ce păr frumos are?”. Replica actriței îi dă speranțe