Anamaria Prodan a aflat decizia instanţei. Ce au decis magistraţii la primul termen

Anamaria Prodan nu renunță la procesul pe care i l-a intentat lui Dennis Man după ce fotbalistul pe care îl avea sub contract de reprezentare a acceptat să fie transferat de la FCSB la Parma de Ioan Becali.

26 oct. 2021, 22:19
Anamaria Prodan a aflat decizia instanţei. Ce au decis magistraţii la primul termen

Anamaria Prodan a aflat decizia instanţei. Anamaria Prodan nu renunță la procesul pe care i l-a intentat lui Dennis Man după ce fotbalistul pe care îl avea sub contract de reprezentare a acceptat să fie transferat de la FCSB la Parma de Ioan Becali.

Anamaria Prodan a aflat decizia instanţei

Gigi Becali a vrut să evite scandalul şi s-a oferit să îi dea impresarei 100.000 de euro pentru ca fotbalistul să nu aibă probleme. Anamaria Prodan nici nu a vrut să audă și cere despăgubiri de 350.000 de euro!

Anamaria Prodan, în alertă! Dennis Man şi-a luat cel mai tare avocat din Europa

Marți, 26 octombrie, a avut loc primul termen la Tribunalul Ilfov în procesul intentat de Anamaria Prodan. Deși sexy-impresara spera să aibă câștig de cauză, magistrații au decis amânarea procesului „pentru satisfacerea aspectelor referitoare la timbraj”, scrie ProSport. Este vorba de plata timbrului judiciar, condiție pentru ca procesul să înceapă.

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man. Sumă uriaşă cerută ca despăgubire!

„Nu e vorba de supărare. Unde e un contract, trebuie respectat. Eu nu am nicio problemă cu Man, este decizia lui, decizia lui Becali, nu ştiu a cui este decizia faţă de ceea ce s-a întâmplat. Nu mă interesează… eu am un contract, merg pe acel contract. Dacă avem un contract, înseamnă că avem nişte chestii stipulate. Cred că aşa e cel mai normal, de ce să ne certăm? Nu i-am spus copilului nimic. Nu mă interesează decât… am avocaţi, nici nu mă interesează mai mult. Am avocaţi, aştept să văd ce va fi”, a declarat Anamaria Prodan.