Anamaria Prodan a anunţat ce cadou aşteaptă de ziua sa. Vedeta împlineşte 50 de ani: „Asta mi-aş dori, e singurul lucru”

Anamaria Prodan împlineşte 50 de ani pe 17 decembrie 2022 şi este în plină pregătirie a petrecerii imense pe care o va ţine cu această ocazie. Până atunci, impresara a dezvăluit care ar fi cadoul ideal de ziua sa.

14 dec. 2022, 14:33
Anamaria Prodan a anunţat ce cadou aşteaptă de ziua sa. Vedeta împlineşte 50 de ani: „Asta mi-aş dori, e singurul lucru”
Anamaria Prodan a anunţat ce cadou aşteaptă de ziua sa. Vedeta împlineşte 50 de ani: "Asta mi-aş dori, e singurul lucru"

Anamaria Prodan a anunţat ce cadou aşteaptă de ziua sa. Impresara va avea 300 de invitați la petrecrea pe care o organizează la un restaurant din București. Până atunci, Anamaria Prodan a dezvăluit care este singurul cadou pe care și l-ar dori la aniversarea unei jumătăţi de secol de viaţă.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, sărbătorită la Mănăstirea Nechit. Impresara împlineşte 50 de ani, peste câteva zile: „Am plâns în acest loc”

„Mi-aș dori… singurul lucru de pe pământul ăsta, să am alături de mine un bărbat! Dar un bărbat adevărat. Asta este ceea ce îmi doresc eu! În rest am de toate. Fac bani singură, am mașini, am case, am bani, am bijuterii. Am tot ce vreau! Vreau un bărbat adevărat!”, a declarat Anamaria Prodan la podcast-ul „Tare de tot„.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, declarații despre a treia căsătorie: „Dacă, de exemplu, îmi găsesc un Ion Țiriac?”

Vedeta a dat şi detalii despre marea petrecere care va avea loc în acest final de săptămână. „Va fi cu lăutari, păi, sunt româncă. Lăutari, muzică lăutărească, manele, de toate. Am zis că facem un spectacol adevărat de muzică românească. Eu cânt la toate petrecerile!”, a spus Anamaria Prodan.