Anamaria Prodan, sărbătorită la Mănăstirea Nechit. Impresara împlineşte 50 de ani, peste câteva zile: „Am plâns în acest loc”

Anamaria Prodan, sărbătorită la Mănăstirea Nechit. Impresa împlineşte vârsta de 50 de ani, peste câteva zile, şi a dorit să îşi facă un cadou special, a mers într-un loc sfânt, la părintele Zenovie, i-a făcut un cadou special.

11 dec. 2022, 15:48
Anamaria Prodan, sărbătorită la Mănăstirea Nechit. Impresara împlineşte 50 de ani, peste câteva zile: „Am plâns în acest loc”
Anamaria Prodan, sărbătorită la Mănăstirea Nechit

Anamaria Prodan, sărbătorită la Mănăstirea Nechit. Se spune că la această mănăstire toate dorințele se împlinesc și multe persoane cu probleme merg să se roage în acest loc. Preoţii i-au făcut o surpriză impresarei, au surprins-o cu un tort într-un moment neașteptat și plin de emoție.

Citeşte şi: Chiar dacă a fost trădată de foarte multe ori, Anamaria Prodan încă mai crede în prietenia adevărată: „Rămân doar cei ce trebuie”

Anamaria Prodan, sărbătorită la Mănăstirea Nechit

Părintele Zenovie i-a oferit un tort cu Mântuitorul Iisus Hristos alături de o lumânare, cu mesajul „La mulți și binecuvântați ani!”. Anamaria Prodan mărturisește că și-a găsit liniștea și a început să plângă de bucurie.

Pentru sufletul meu cel mai frumos cadou a fost cel oferit de părintele Zenovie și călugării de la mănăstirea NECHIT la împlinirea vârstei de 50 de ani! Rar am văzut un loc atât de frumos. Raiul pe pământ!

Am plâns de bucurie căci în acest loc de vis mi-am găsit liniștea și pacea … fericirea și echilibrul de a merge mai departe demnă alături de copiii mei minunați… cred ca toți românii trebuie să calce pragul acestui Ioc binecuvântat de Dumnezeu.

De departe cel mai frumos cadou pe care puteam să-l primesc! Nu am cuvinte de mulțumire”, a scris Anamaria Prodan pe pagina sa de Instagram.

Anamaria Prodan îl execută silit pe Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan şi Laurențiu Reghecampf şi-au împărţit victoriile la tribunal. Impresara a reuşit să-şi păstreze numele, dar a obţinut o pensie alimentară mult mai mică decât se aştepta. Războiul continuă în instanţă între cei doi.

Vedeta vrea să îl execute silit pe Laurențiu Reghecampf, după divorț: ”Știu că am câștigat procesul împotriva domnului Reghecampf. El contestase executarea silită, judecătorii i-au respins cererea. Avocați știu mai multe, eu nu prea sunt în temă. Știu că trebuie să plătească pensia alimentară pe care i-o datorează copilului său și atât”.

Mai mult, Anamaria Prodan a mărturisit că este nerăbdătoare să vadă ce va mai face Laurențiu Reghecampf în relația pe care o au. ”Am șters tot trecutul, el nu mai face parte din viața mea”, a spus Anamaria Prodan care, zilele următoare, se pregătește pentru un chef de pomină pe care îl ține cu ocazia împlinirii a 50 de ani.