Anamaria Prodan a apărut pe Burj Khalifa. Cât a plătit impresara pentru aroganța de a fi pe cea mai înaltă clădire din lume

Anamaria Prodan a apărut pe Burj Khalifa. Impresara a plătit o avere pentru trei minute de publicitate pe cea mai înaltă clădire din lume. Imediat ce s-a produs 'evenimentul', l-a imortalizat și l-a postat pe rețelele sociale, iar fanii au fost în extaz, felicitând-o pentru gest.

12 oct. 2023, 14:38
Anamaria Prodan a apărut pe Burj Khalifa. Cât a plătit impresara pentru aroganța de a fi pe cea mai înaltă clădire din lume
Anamaria Prodan a apărut pe Burj Khalifa

Anamaria Prodan a apărut pe Burj Khalifa. În ultima vreme, lucrurile nu au mers prea bine pentru fiica Ionelei Prodan, după decesul mamei sale, a venit divorțul de Reghecampf, care a fost unul cu scandal. Recent, s-a aflat că Corina Caciuc, actuala soție a lui Reghe, este însărcinată cu al doilea copil.

Citește și: Anamaria Prodan, surprinsă în ipostaze tandre cu un bărbat celebru. Cine este cel care o sărută cu foc pe sexy-impresara în vârstă de 50 de ani

Anamaria Prodan a apărut pe Burj Khalifa

Impresara nu încetează să își surprindă prietenii virtuali după ce a plecat în Dubai. Recent, a făcut o postare în care chipul ei apare pe Burj Khalifa, una dintre cele mai înalte clădiri din lume. A fost cu totul uimitor, pentru că Anamaria Prodan nu și-a exprimat niciodată această dorință.

Costul difuzării imaginii pe Burj Khalifa ajunge până la aproximativ 68.000 de euro, pentru o simplă reclamă de trei minute, astfel că vedeta ar fi plătit o avere pentru această aroganță.

Anamaria Prodan s-a mutat în Dubai

Impresara s-a stabilit în Emiratele Arabe, unde are şi o locuinţă, pentru a se implica total în noul ei proiect. UAE Romanian Business Council a fost lansat oficial în Emiratele Arabe Unite, iar Anamaria Prodan le-a transmis tuturor să o contacteze dacă vor să investească în Dubai.

Bună dimineaţa, dragilor, sunt în Dubai, în office-ul nostru frumos, cu un view de vis. Chiar mă gândeam acum, cu colegii mei, că ar trebui să vă anunţ că de astăzi mă găsiţi non-stop aici, în Dubai.

Am să vă las şi numărul meu de telefon, am să vă las absolut tot ce aveţi nevoie, pentru orice investiţie de orice fel, de oriunde, la orice oră din zi şi din noapte. Vă iubesc”, a transmis Anamaria Prodan pe InstaStory.