Anamaria Prodan, surprinsă în ipostaze tandre cu un bărbat celebru. Cine este cel care o sărută cu foc pe sexy-impresara în vârstă de 50 de ani

Anamaria Prodan a fost protagonista unei imagini incendiare care a adunat mii de like-uri pe Instagram. Cine este bărbatul celebru care o sărută cu foc pe obraz.

09 oct. 2023, 09:32
Anamaria Prodan, surprinsă în ipostaze tandre cu un bărbat celebru. Cine este cel care o sărută cu foc pe sexy-impresara în vârstă de 50 de ani
Anamaria Prodan, surprinsă în ipostaze tandre alături de un bărbat celebru

Anamaria Prodan a fost protagonista unei imagini care a adunat mii de like-uri. Cine este bărbatul care a sărutat-o apăsat, pe obraz, pe vedetă.

Sexy-impresara s-a pozat, din nou, în ipostaze tande, cu nimeni altul decât celebrul doctor estetician Ibrahim Ashray. Nu estte prima dată când cei doi se afișează atât de apropiați. La un moment dat, presa mondenă specula că Anamaria Prodan și doctorul ar forma un cuplu.

Citește și: Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au aflat sexul bebelușului: „Te iubesc!”

„Eu sunt Anamaria Prodan, iar el este doctorul Ashray”, a scris aceasta pe Instagram.

Fotografia a adunat peste 8.000 de like-uri deja pe rețeaua de socializare. În vârstă de 50 de ani, Anamaria este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul românesc. Impresara este în continuare singură după despărțirea de Flavius Nedelea.

Citește și: Anamaria Prodan, apel de urgenţă către Reghecampf. „Nu au nicio vină copiii, ei trebuie să rămână fraţi”

Ibrahim Ashray este unul dintre cei mai cunoscuți doctori esteticieni din lume. Acesta își desfășoară activitatea în Dubai, oraș în care Anamaria a locuit și în care fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf, a lucrat o perioadă.

Anamaria Prodan a spus tot despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf. Impresara a dezvăluit cum a afectat-o separarea de cel cu care a fost alături timp de 16 ani. Aceasta susţine că s-a regăsit şi a reuşit să fie mai echilibrată.

„În ultima perioadă cred că m-am regăsit. Mă pierdusem pe mine în dorința disperată de a crește și de a pune în lumina reflectoarelor pe alții. Și, cumva, nici nu mai știam unde este Anamaria. Cu siguranță, Dumnezeu când vede că situația devine mult prea neagră, iar tu ești un om bun, face el ceva… Dumnezeu a luat de lângă mine tot ce e rău, iar vălul ăla de pe ochi s-a ridicat”, a declarat Anamaria Prodan, conform libertateapentrufemei.ro.