Anamaria Prodan, emoţionată de revederea cu fiica ei cea mică, Sarah Dumitrescu. „E comoara mea, mă face din ce în ce mai mândră” VIDEO

Anamaria Prodan s-a reîntâlnit după mai multă vreme cu fiica ei cea mică, Sarah Dumitrescu, care joacă baschet la Sepsi Sf. Gheorghe, campioana României.

01 oct. 2023, 15:38
Anamaria Prodan, emoţionată de revederea cu fiica ei cea mică, Sarah Dumitrescu. „E comoara mea, mă face din ce în ce mai mândră” VIDEO
 Anamaria Prodan, emoţionată de revederea cu fiica ei cea mică, Sarah Dumitrescu. "E comoara mea, mă face din ce în ce mai mândră"

Anamaria Prodan, emoţionată de revederea cu fiica ei cea mică, Sarah Dumitrescu. Cele două s-au strâns în braţe cu putere, iar impresara a postat imaginile pe contul ei de Instagram.

Citeşte şi: Alexia Eram, în doliu! Pierdere uriaşă suferită de fiica Andreei Esca: „Ai fost un om minunat”

„Eu sunt Anamaria Prodan, o mamă fericită și împlinită! Sarah este comoara mea, care mă face din ce în ce mai mândră! Performanțele ei arată încă o dată faptul că rădăcinile familiei Prodan / Dumitrescu sunt sănătoase și puternice! Îți mulţumesc, fetița mea pentru cum ai înțeles să duci mai departe numele familiei noastre! Demnă, mândră și puternică! Calificare Sepsi în Europa League! Felicitări! Mulţumesc pentru momentele unice, Sepsi”, a transmis Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Drama cutremurătoare a unui celebru cântăreţ de la noi. „Doar pentru că eram de etnie romă! Există multă răutate între colegii de breaslă”

Sarah Dumitrescu a jucat în meciul cu TTT Riga, care a consfinţit calificarea lui Sepsi în EuroLeague. Din acest sezon fiica impresarei evoluează la campioana României din ultimii şapte ani. Înainte de acest moment, ea a jucat la echipa Universității California, la cel mai înalt nivel al baschetului universitar. A strâns 23 de meciuri, marcând 62 de puncte și 77 de recuperări. Ca membră a echipei naționale a României, în acest an a participat la Jocurile Francofoniei din Republica Democrată Congo. La turneul de baschet din Kinshasa, echipa națională a ocupat locul 7.