Anamaria Prodan a dat cărţile pe faţă privind mariajul cu Reghecampf: „Au venit şi alte domnişoare, au trecut. L-am ajutat să treacă peste momentele de slăbiciune”

Anamaria Prodan nu se mai ascunde când vine vorba despre infidelitatea lui Laurenţiu Reghecampf. Impresara a dat cărţile pe faţă în cel mai nou interviu pe care l-a acordat.

16 nov. 2021, 11:16
Anamaria Prodan a dat cărţile pe faţă privind mariajul cu Reghecampf: „Au venit şi alte domnişoare, au trecut. L-am ajutat să treacă peste momentele de slăbiciune”

După 13 ani de mariaj, Anamaria Prodan (48 de ani) şi Laurenţiu Reghecamf (45 de ani) au decis să meargă pe drumuri separate. Antrenorul a depus actele de divorţ şi a început o nouă relaţie cu o tânără care îl va face tată pentru a treia oară.

Anamaria Prodan a dezvăluit acum că nu e prima dată când Larenţiu Reghecampf a călcat strâmb faţă de ea. „Noi ne uitam după alte domnișoare. Au venit, au trecut. [Reporter: Au fost mai multe?] Așa spunea Gigi Becali. Au venit, au trecut, l-am ajutat de fiecare dată să treacă peste momentele de slăbiciune. Dar când ajungi la un asemenea nivel, înseamnă că efectiv nu poți să stai acolo sus. Și atunci te întorci acolo unde îți este locul”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Totuşi, deşi a fost înşelată în repetate rânduri, Anamaria Prodan susţine că a reuşit să-i ierte infidelitatea şi să depăşească momentul.

„Cel mai minunat lucru pe care l-am învățat în viață este să iert. Sunt atât de mândră că am putut să iert și i-am iertat pe toți cei care mi-au greșit. Iar pe soțul meu, actualul meu soț, încă soțul meu… l-am iertat demult”, a completat. „Eu nu am fost (n.red.: în cluburi de noapte). De lângă mine, din casă, nu l-am văzut pe Laurențiu Reghecampf plecând nopțile.

După ce Luca a plecat în America și cel mic (n.red.: Laurențiu Junior) a revenit în România (n.red.: din Dubai) din cauza pandemiei, la îndemnul soțului… după ce eu am renovat toată casa, tot la îndemnul soțului, a întâlnit diferite domnișoare de acest gen”, a mai declarat impresara.

Anamaria Prodan şi Reghe s-au întâlnit recent la un eveniment

Recent, fostul cuplu Prodan – Reghcampf s-a întâlnit la un eveniment. Impresara a dezvăluit cum a decurs întâlnirea şi ce au discutat.

„Da, a fost la noi la Snagov. Am vorbit cu Laurențiu și am zis să facem cumva să închidem nebunia asta! Tot ce s-a întâmplat acum s-a vrut de foarte mulți ani. Probabil că Laurențiu nu realizează, dar va realiza în foarte scurt timp și când va realiza va fi jale pentru toată lumea, pentru că familia asta a fost indestructibilă”, a declarat Anamaria Prodan pentru Digi Sport.

Citeşte şi Anamaria Prodan a trecut peste despărţirea de Reghecampf. Imaginea care dă de înţeles că nu mai este singură FOTO

Citeşte şi Reghecampf a dat lovitura după anunțul divorțului de Anamaria Prodan. În ultima afacere este implicat și fiul său cel mare, Luca