Anamaria Prodan sare în ajutorul fraților Tate. Ce mesaj i-a transmis controversatul Andrew Tate chiar din spatele gratiilor

Curtea de Apel București a hotărât menținerea fraților Tate în arest preventiv pentru încă 30 de zile. Se pare totuși că Anamaria Prodan nu este de acord cu această decizie, motiv pentru care a sărit în apărarea acestora.

02 mart. 2023, 23:42
Anamaria Prodan sare în ajutorul fraților Tate. Ce mesaj i-a transmis controversatul Andrew Tate chiar din spatele gratiilor

Controversații Tristan și Andrew Tate se află în continuare în arest, după ce Curtea de Apel București a decis definitiv prelungirea arestului preventiv cu încă 30 de zile. Aceștia au fost reținuți în luna decembrie a anului 2022 și sunt cercetați într-un dosar pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol. Anamaria Prodan, cunoscutul agent FIFA, a sărit în apărarea lor, transmițând un mesaj total neașteptat, în care îi susținea pe frații Tate. Reacția lui Andrew Tate nu s-a lăsat prea mult timp așteptată.

Citește și: STENOGRAME Andrew Tate a încercat să-i convingă pe Diana Şoşoacă şi George Simion să-l apere

„Muncă lor de o viață și imaginea lor sunt distruse pentru ce?! Normal eu știu că este invers în viață asta! Avem dovezi și arestăm. Statul român plătește atât de mulți bani pentru arestarea acestor oameni care sunt vinovați înainte de a administra probe de vinovăție. De multe ori se întâmplă să nu se dovedească acuzațiile, cine mai șterge demență creată de media din viață acelor oameni?”, a început Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan de partea lui Andrew Tate

Impresara a afirmat că aceștia ar trebui să fie judecați cât timp se află în arest la domiciliu, deoarece consideră că nu există dovezi clare în acest caz.

„Oare nu se pot judecă în arest domiciliar? Oare sunt criminali atât de periculoși? Întreb doar! Există dovezi clare cu privire la acest caz? Înțeleg că fetele din acest dosar sunt pe arest domiciliar. Oare de ce nu putem trata că niște profesioniști cazurile acestea „celebre”? Oare de ce trebuie să facem un circ mediatic din orice? Nu cred că fac cinste țării! Puteau să fugă, cred eu. De ce să arestăm, repet, înainte să avem toate probele incriminatorii? Asta mi se pare incredibil. Se „scapă” informații în presă… Dacă sunt vinovați, cu siguranță se vor strânge probe și își vor face pedeapsa. Unde este prezumția de nevinovăție? De ce nu se aplică în România? Oare facem aceste circuri mediatice pentru a distrage atenția de la lucrurile care sunt importante cu adevărat? Oare cât plătește statul român despăgubiri în situația de nevinovăție?”, a mai spus Anamaria Prodan.

Andrew Tate a aflat, chiar și în spatele gratiilor, că are un apărător cât se poate de vocal și i-a răspuns Anamariei Prodan într-un mesaj pe Twitter.

„Mulțumesc, Anamaria Prodan, pentru că susții dreptatea”, a scris acesta, alături de un link în care declarații impresarei erau traduse în engleză.

Citește și: Stenogramele care arată cum voia Andrew Tate să manipuleze presa din România. Milionarul britanic, plan diabolic ca să scape de închisoare