Anamaria Prodan a răbufnit în scandalul de DIVORŢ: „Nu merită să pui sentiment în nici o relaţie”. A trecut o lună şi jumătate de la acel telefon

Telenovela Anamaria Prodan - Laurenţiu Reghecampf continuă în surdină, noile episoade fiind sporadice pe reţelele de socializare.

15 sept. 2021, 12:05
Anamaria Prodan a răbufnit în scandalul de DIVORŢ: „Nu merită să pui sentiment în nici o relaţie”. A trecut o lună şi jumătate de la acel telefon

Anamaria Prodan s-a întors din Dubai cu intenţii mari, dar stă în continuare separat de Laurenţiu Reghecampf, pe care presa de scandal îl surprinde periodic în compania unor tinere sexy.  Chiar dacă sexy-impresara a negat că există o „ruptură” între ea şi antrenorul Universităţii Craiova, postând pe reţelele de socializare dovezi de mare amor, sunt tot mai multe zvonuri că se vor despărţi.

Anamaria Prodan: „O femeie, ori ridică un bărbat, ori îl coboară. Dacă nu ești concentrat… De câţi nu s-a ales praful”
Ceea ce puţin ştiu este că Anamaria Prodan a fost la un pas să se căsătorească cu Eugen Trică, fostul jucător al Universităţii Craiova, echipă pe care acum o antrenează Laurenţiu Reghecampf. În ultima clipă, chiar înainte de nuntă relaţia s-a destrămat iar Trică a început o relaţie cu Lorena Balaci. Avem de-a face şi aici cu o altă telenovelă, care nu a avut parte însă de un final de film american

Anamaria şi Lorena Balaci, fiica marelui Ilie Balaci, erau prietene bune. Anamaria Prodan avea o relaţie cu Eugen Trică, în timp ce Lorena Balaci avea o relaţie cu Tibi Dumitrescu.

Karma a făcut ca Anamaria Prodan să se căsătorească cu Tinie Dumitrescu, în timp ce Lorena Balaci să aibă o relaţie cu Eugen Trică. Într-un interviu acordat în urmă cu câţiva ani, Anamaria Prodan a fost rezervată în comentarii. Nici Lorena Balaci nu a vrut să recunoască faptul că i l-a suflat pe Eugen sexy-impresarei.

Anamaria Prodan a rămas mască, a aflat totul din presă despre Laurenţiu Reghecampf
„Nu îl pot numi conflict ceea ce a fost între noi. Nu este adevărat că Eugen ar fi avut o relaţie cu ea când ne-am cunoscut. El era singur când m-a sunat prima oară, iar după acel telefon a mai trecut o lună jumătate până ne-am văzut. Eu şi Ana ştim ce a vorbit lumea, dar amândouă nu avem nimic de comentat”, a spus Lorena Balaci în urmă cu câţiva ani.

În schimb, Anamaria Prodan a dat cărţile pe faţă. „După Laurenţiu am mai avut un iubit celebru cu care am vrut să mă căsătoresc, dar e o poveste despre care nu vreau să mai vorbesc niciodată: Eugen Trică. Un băiat extraordinar, dar e o perioadă din viaţa mea despre care nu-mi place să vorbesc. Maică-mea l-a îndrăgit extraordinar de tare şi eu am crezut foarte mult că poate e momentul să mă căsătoresc. Dar, probabil, după experienţa aia, m-am îndârjit atât de tare, încât n-am vrut să mai aud de nimeni şi nimic”, spunea Anamaria Prodan într-un interviu acordat în urmă cu câţiva ani.

Anamaria a recunoscut că a fost un scandal monstru la acel moment. „A fost un scandal foarte urât la vremea aia, dar repet, nu vreau să mai vorbesc despre asta. Nu vreau să fac publică povestea aia. Şi acum, dacă mă văd cu Lorena, ne salutăm, dar atât. Ei, după experienţa aia mi-am dat seama că nu merită să pui sentiment în nici o relaţie”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, o nouă postare „familială” pe Instagram:

https://www.instagram.com/p/CTux_BIIcuI/