Anamaria Prodan a rămas mască, a aflat totul din presă despre Laurenţiu Reghecampf

S-au aflat salariile și bonusuri de performanță ale antrenorilor de la CFR, FCSB și CSU Craiova. Petrescu câștigă aproape cât Edi Iordănescu și Reghecampf la un loc, deşi nici aceştia nu se pot plânge.

14 sept. 2021, 14:05
Anamaria Prodan a rămas mască, a aflat totul din presă despre Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, aflată în scandal amoros, nu i-a negociat contractul de antrenor soţului la Craiova. Cu toate acestea, Laurenţiu Reghecampf pare că s-a descurcat de minune, chiar dacă nu este cel mai bine plătit antrenor din Liga 1.

Cifrele nu sunt impresionante, iar clauzele extrem de acoperitoare în cazul unei demiteri.  Laurenţiu Reghecampf câştigă 15.000 de euri pe lună la Universitatea Craiova. Are acelaşi salariu ca Edi Iordănescu la FCSB, conform gsp.ro.

Anamaria Prodan, implicată în afaceri cu cămătarii. Numele ei este menționat în stenograme DNA

Dan Petrescu de la CFR Cluj îi surclasează pe amândoi. Are aproape dublu, 25.000 de euro pe lună. Mai mult, Reghe nu are negociată nicio primă de titlu. Câştigă bani în plus doar în funcţie de rezultate, conform grilei următoare:

  • 400 €/punct – dacă echipa se clasează pe locul 1 la finalul unui campionat
    300 €/punct – dacă echipa încheie un sezon pe locul doi
    200 €/punct – dacă echipa termină campionatul pe locul 3

Totuşi, dacă ar fi dat afară, Laurențiu Reghecampf are o clauză de reziliere de 300.000 de euro.

Anamaria Prodan are însă o avere imensă, cu investiţii în imobiliare, bijuterii şi alte bunuri. Din declarațiile oferite chiar de Anamaria Prodan Reghecampf, averea este estimată între 50 și 100 de milioane de euro. Nu bani lichizi, ci tablouri, obiecte de artă și active la diverse afaceri.

Anamaria Prodan: „O femeie, ori ridică un bărbat, ori îl coboară. Dacă nu ești concentrat… De câţi nu s-a ales praful”

“Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi bine mersi pentru încă 20 de vieţi. Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane de euro. Eu, fără banii lui Reghecampf şi fără banii de la mama, singură, aş putea trăi din 10 milioane de euro”

, a mărturisit Anamaria Prodan. Bijuteriile de care nu se desparte niciodată sunt brăţările Cartier, în valoare de 100.000 de euro. Una dintre marile achiziţii ale anului trecut este un ceas marca Audemars Piguet Royal, care i-a luat ochii Anei. A cheltuit nu mai puţin de 300.000 de euro pentru bijuteria cumpărată din Los Angeles, realizată din aur alb şi încrustată cu peste 350 de diamante. Iar, recent, s-a răsfăţat într-o lungă vacanţă la Dubai, unde deţine o proprietate.

În ultima etapă, formaţia Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei Sepsi OSK, în etapa a VIII-a a Ligii I.

„Rezultatul nu ne bucură, dar jocul clar. Sunt supărat că în anumite momente ar trebui să jucăm puţin mai agresiv. Ne trebuie cât mai multe puncte. Cred că majoritatea a jucat bine astăzi. Păcat că am primit gol. Vom munci să ajungem sus şi să fim o nucă tare pentru toate echipele”, a declarat antrenorul craiovenilor la televiziunile care transmit Liga I.