Război uriaş în lumea vedetelor! Oana Zăvoranu şi Christina Ich şi-au aruncat replici acide: „Doar să arunce ură, scobindu-se în nas”

Oana Zăvoranu a pornit un război adevărat cu cele mai cunoscute vedete din ţara noastră şi se pare că pe zi ce trece intră în conflict cu tot mai multe persoane. Până acum i-a criticat aspru pe Alina Ceuşan, Oana Roman, Alexia Eram, dar şi pe doi membri din trupa 5GANG.

20 nov. 2020, 11:32
Război uriaş în lumea vedetelor! Oana Zăvoranu şi Christina Ich şi-au aruncat replici acide: „Doar să arunce ură, scobindu-se în nas”

Cea mai recentă ‘victimă’ a Oanei Zăvoranu este Christina Ich, una dintre cele mai populare influencere de la noi, despre care a spus că nu ar avea vorbele la ea şi că ar fi „subţire” din toate punctele de vedere. Mai mult, a transmis că pare a fi „murdăriţă la gură de limbi străine”.

„O altă influenceriță care nu are vorbițele la ea, puțin mobilată la mințic, subțire din toate punctele de vedere și „murdărită” rău la guriță de limbi… străine. Vai mămica ei, dacă vă recomandă ceva, să fugiți… sau să cumpărați dacă atâta vă duce capu… dar să nu plângeți după bani”, a transmis Oana Zăvoranu pe Instagram, despre Cristina Ich.

Valul de critici nu s-a oprit aici. Oana Zăvoranu a mai spus despre Cristina Ich că este „cantitate neglijabilă, cu un public sub mediocritatea acceptată de lege”.

 

Replica dată de Cristina Ich

Vedeta nu a putut sta deoparte, aşa că i-a dat imediat o replică cât se poate de dură Oanei Zăvoranu. Cristina Ich i-a explicat că meseria ei e de influencer şi din asta îşi câştigă existenţa.

„Nu are cum să înțeleagă un individ care folosește Instagramul doar ca să arunce ură, scobindu-se în nas, ce înseamnă creare de conținut. Pentru el Instagram e doar locul de unde îi curge bala”, e doar o parte din mesajul postat de Christina Ich pe Instagram.

Ce a spus Oana Zăvoranu despre Pepe,  Andra, Alina Ceuşan sau Lidia Buble

Şi Pepe şi Raluca au fost în vizorul Oanei Zăvoranu zilele trecute, după ce a aflat că divorţează. Actriţa a spus în glumă că divorţul dintre cei doi a zguduit ţara mai tare decât pandemia.

„Din 2 noiembrie se va schimba, nu o să mai fie ce a fost. A venit bomba care va zgudui România. s-au despărțit ăștia doi. Se poate mai rău decât știrea cu COVID-u’! E mai rău! De joi seară, cele șapte pisici erau toate foarte agitate și constipate cum nu au fost niciodată. Am zis că poate bobițele, poate că s-a schimbat vremea”, a spus Oana Zăvoranu pentru Antena Stars.

Nici Alina Ceuşan, una dintre cele mai apreciate prezenţe din online, nu a reuşit să scape de criticile actriţei. „Aia de o confund cu alta la fel? Doar că și asta e ”murdărită” de english pe la gură și vă face să credeți că viața e numai șampanie și iahturi. Nu face doi bani și vă spală creierele cu dero”, a mai Oana Zăvoranu.

Lidia Buble, fosta iubită a lui Răzvan Simion, pare să fie un „total neinteresant personaj” pentru Oana Zăvoranu.

Andra, în schimb, e talentată, muncitoare, cu bun simţ, dar tot o prezenţă destul de neinteresantă, a mai spus actriţa, care a mărturisit că nu prea îl are la inimă pe soţul ei, Cătălin Măruţă.

„Neinteresantă ca personaj monden, voce bună, melodii mediocre în proporție mare, dar un artist serios și muncitor, de bun simț. Cel mai mare defect: Măruță.”, a spus Oana.

Citeşte şi Giani Kiriță, implicat în dosarul grupării mafiote a lui Alex Bodi. Declarații șocante făcute de un martor

Citeşte şi Oana Zăvoranu „dă de pământ” cu Andreea Bănică şi Valentina Pelinel: „Mă, amărâto!”

 

 

 

 

 


loading...