Anamaria Prodan a vrut să o „execute” pe amanta lui Reghe. Unul dintre interlopi s-ar fi autodenunţat la poliţie

Anamaria Prodan a vrut să o "execute" pe amanta lui Reghe. Povestea de dragoste dintre impresară şi soţul ei s-ar fi sfârşit. Antrenorul a anunţat despărţirea, însă vedeta nu ar vrea să accepte despărţirea şi a declarat că Reghe doar a glumit, când a afirmat că divorţează.

22 iun. 2021, 09:57
Anamaria Prodan a vrut să o „execute” pe amanta lui Reghe. Unul dintre interlopi s-ar fi autodenunţat la poliţie
Anamaria Prodan a vrut să o "execute" pe amanta lui Reghe

Anamaria Prodan a vrut să o „execute” pe amanta lui Reghe. La mijloc ar fi vorba de o femeie, cu care antrenorul se iubeşte de ceva timp, iar impresara a aflat acest lucru şi ar fi încercat în două rânduri să-și pună la punct rivala.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, reacţie uluitoare după ce Reghecampf a spus că divorțează. „Am vorbit cu Laur și gata!”

Anamaria Prodan a vrut să o „execute” pe amanta lui Reghe

La început, ar fi apelat la câțiva băieți din Colentina, care ar fi trebuit să o intimideze și să-i aplice o corecție presupusei amante a lui Laurențiu Reghecampf. Doar că interlopii i-ar fi transmis sexy-impresarei că ei nu lovesc femei și că nu-i interesează oferta. Însă, Anamaria Prodan nu s-ar fi dat bătută.

S-ar fi dus la un bărbat super-cunoscut din Capitală, membru marcant al lumii interlope, și i-ar fi făcut aceeași „ofertă”. Cel cunoscut drept “Cămătarul” ar fi analizat “oferta”, însă impresara nu ar fi avut succes nici de această dată. Problema cea mai mare ar fi fost că unul dintre interlopi – sesizând, probabil, gravitatea situației – s-ar fi autodenunțat la Poliție, scrie Cancan.ro.

Reacţia Anamariei Prodan

Domnilor jurnaliști ma distrez rău cu articolele voastre. Pai la cum ma Cunoașteti eu am nevoie sa arvunesc interlopi 🤣🤣🤣 Doamne Dumnezeule pai dacă ma supăr așa puțin va iau in spate și va arunc ca pe bebeluși in aer dar uit sa va prind 🤣🤣🤣. Glumesc normal 🤣 1. REGHECAMPF E PREA MARE PT VOI TOȚI. AMANTE ? REGHE ? PAI MAI PRIETENI ! TOCMAI CE EXPLICAM CA REGHECAMPF ȘI PRODAN AU MUNCIT ENORM SA AJUNGĂ UNDE SUNT AZI ! E FIRESC SA NU INTEGETI! CÂND AJUNGI ATÂT DE SUS NU AI VOIE SA GREȘEȘTI ! DACĂ AI GREȘIT TE AI DISTRUS. IAR REGHECAMPF NU E PURTĂTOR ILEGAL DE CREIER.

Amanta ? Pt ce ? Sa ne facă Curatenie prin baie ? Mai mai ! In familia mea sunt reguli creștine in primul rând. Cuplul este făcut din 2! Oricine greșește plătește. Așa am crescut eu și așa am învățat de la tatal meu. Oricine greșește din familie plătește ! Ghinionul vostru este ca la noi nu greșește nimeni ! Bărbații care au amante nu au nici in capul de sus nici in altele nimic. Sunt mici fara oua fara personalitate fara coloana vertebrală Fara putere. Sunt gâște ! Intii fa ti nevasta sa se simtă bine ca ea îți spune adevarul dacă poți sau nu. Dacă ești bun sau nu.

Amanta ca sa ti ia cașcavalul 🤣și dacă ești obez îți zice ca ești tras prin inel 🤣 deci concluzia este ca cei ce caută și plătesc femei sunt gâște specie proasta care nu au încredere in ei și caută confirmări și reconfirmări. Numai ca s așa de retarzi ca termina distruși de astfel de arătări isi pierd copiii familia respectul in fata tuturor .. și când se termina bănuțul Saracia le da un mare bocanc in funduleț. Și rămân in Șanț. O familie ca a mea cu principii nici nu poate viziona un așa tablou in casa noastră. Iar eu sa bat amante ??? Pai. Sunt bătute de soarta.

Va dati seama sa stai pe spate o viața cu picioarele desfăcute …și totul deschis??? Pfff ești praf. Eu numai dacă ma uit la maimuțe din astea se evapora ! Așa ca … Terminați cu prostiile astea și mergeți către alta familie . Și cred ca așa ceva nefondat , nu e demn de voi da publicați. Sunteți mult prea vechi pe piața și aveți jurnaliști valoroși sa publicați minciuni. Fata de familia mea ați mai facut o lata și cu salvarea , cu sinuciderea„, a scris impresara pe pagina sa de Instagram.

https://www.instagram.com/p/CQZnPa-n2FJ/