Anamaria Prodan, amenințări cu moartea! „Finalul îl vom vedea împreună”

Anamaria Prodan a postat un mesaj şocant pe contul de Instagram, în care neagă orice zvon cu privire la divorțul dintre ea şi Laurențiu Reghecampf.

10 aug. 2021, 09:15
Anamaria Prodan, amenințări cu moartea! „Finalul îl vom vedea împreună”

Anamaria Prodan, amenințări cu moartea! Sexy-impresara neagă orice zvon apărut în presa tabloidă despre divorțul dintre ea și Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, amenințări cu moartea!

Anamaria Prodan a scris pe contul ei personal de Instagram că în căsnicia ei cu Laurențiu Reghecampf lucrurile merg ca pe roate și că toate zvonurile apărute pe Internet sau în presa din România și din afară sunt venite de la persoanele care le doresc răul și așteaptă cu sufletul la gură despărțirea. Sexy-imprtesara a precizat că toate presupusele amante nu există. „Eu unde eram? Chiar așa? Reghecampf a ajuns bătaia de joc a României? Îi asociați numele lângă femei de acest nivel? Păi eu am întrebat în oraș cine-s fetele și m-am uitat pe net… Mama mea. Cum să-i asociați numele soțului meu cu asemenea nume și fapte? Cum facem?”, a scris Anamaria Prodan pe contul său de Instagram.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, afaceri de milioane de euro în Dubai. Cei doi vor împărți o avere la divorț

Anamaria Prodan spune că soțul ei nu are nicio legătură cu acele femei inventate de presa tabloidă în ultima vreme, iar această asociere cu personajele respective este defăimătoare pentru familia lor. „Orice prieteni sus-puși sub jurământ vă spun că se vor ruga secundă de secundă la Dumnezeu să îi ia mai repede la el, să nu mă uit către ei eu! Pentru că nu ating pe nimeni, doar mă uit. Mă rog la Dumnezeu și atât, finalul îl vedem împreună, pentru că orice l-am rugat pe Dumnezeu mi-a făcut dreptate. Luați mâinile de pe Reghecampf și de pe familia mea, căci se va alege praful de cine ne face rău”, a mai scris Anamaria Prodan.

Câți bani trebuie să dea Reghecampf după divorț! Cum a reacţionat Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a mai scris că nu are de gând să se răzbune pe persoanele care îi doresc răul și că este mai mult ca sigură că toate aceste persoane vor fi pedepsite de Dumnezeu, în timp ce ea își va trăi, în continuare, povestea de dragoste alături de Laurențiu Reghecampf.