Anamaria Prodan, ameninţată de fraţii Becali: „Familia mea era urmărită noaptea cu maşinile”

Anamaria Prodan a fost ameninţată de fraţii Becali. Impresara a făcut dezvăluiri incendiare de "războiul" dus cu fraţii Becali. Totul a plecat după ce fiica Ionelei Prodan a pozat în Playboy şi a semnat cu toţi jucătorii.

12 ian. 2022, 21:29
Anamaria Prodan, ameninţată de fraţii Becali: „Familia mea era urmărită noaptea cu maşinile”
Anamaria Prodan, ameninţată de fraţii Becali

Anamaria Prodan, ameninţată de fraţii Becali. Impresara a povestit cum a fost începutul carierei sale şi ce obstacole a întâmpinat. La acea vreme, potrivit spuselor sale, doar fraţii Becali se ocupau cu transferuri de fotbalişti.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, declaraţia care a pus pe jar tot showbizul despre relaţia secretă cu Liviu Vârciu

Anamaria Prodan, ameninţată de fraţii Becali

Vedeta a dezvăluit că atât ea, cât şi membrii familiei, erau ameninţaţi şi urmăriţi de cei doi fraţi. Într-un final, fraţii Becali s-au potolit, după ce Anamaria Prodan le-a făcut plângere la ambasada Americii.

Fraţii Becali, ei doi, alergau singuri şi câteodată terminau pe locul doi. Când nu ai concurenţă, e foarte uşor să spui că eşti cel mai bun. Erau singurii pe piaţă, făceau ei toate transferurile.

Am avut război cu fraţii Becali, cu urmăriri noaptea, cu maşinile, cu scandaluri pe la copii, pe la şcoală, cu înjurături. Şi asta pentru că am semnat cu toţi jucătorii. Asta s-a întâmplat imediat ce am pozat în Playboy. Eu sunt cetăţean american, m-am dus la ambasadă şi am spus că îmi este urmărită şi ameninţată familia„, a declarat Anamaria Prodan în podcastul „La mijloc”.

Adevărul despre relaţia Anamariei Prodan cu Fane Spoitoru

Apropo de cartea ta cu Nuţu, eu eram cu Fane Spoitoru în acelaşi anturaj, eram prieteni. Eu eram fata cu bani, nu aveam nevoie de niciun bărbat. Dacă se băga cineva în seamă cu mine şi luam o gură, două de whiskey, era spectacol.

Eu am avut chestia asta şi niciodată nu m-a interesat ce vorbeşte lumea, dacă mă vede cu Bebe Cămătaru şi alţii. Pentru mine au fost fraţii mei, niciodată nu m-am dezis. Mă cunosc şi cu Nuţu, însă Bebe este unul dintre cei mai buni prieteni de-ai mei. Pe mine nu m-a interesat niciodată să am prieteni cu acelaşi statut social.

Toţi prietenii mei dim copilărie erau săraci şi care au rămas lângă mine întotdeauna. Aceia au fost singurii care n-au trădat. În rest, toţi care au venit pe lângă mine, au venit pentru nume, influenţă, bani şi putere”, a declarat Anamaria Prodan în podcastul „La mijloc”.