Anamaria Prodan, declaraţia care a pus pe jar tot showbizul despre relaţia secretă cu Liviu Vârciu

În plin proces de divorț, în spațiul public a apărut o declarație făcută de Anamaria Prodan și care a luat prin surprindere pe toată lumea.

12 ian. 2022, 20:21
Anamaria Prodan, declaraţia care a pus pe jar tot showbizul despre relaţia secretă cu Liviu Vârciu

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în continuare în centrul atenției, astfel că fiecare afirmație făcută de cei doi stârnește interesul. La fel s-a întâmplat și acum, când o declarație mai veche făcută de Anamaria Prodan a devenit virală în mediul online.

Anamaria Prodan a făcut, în urmă cu ceva timp, mai multe afirmații, iar acum, când impresara de fotbal și familia ei sunt în centrul atenției din cauza divorțului, aceste informații au devenit virale în mediul online.

Vă mai amintiţi de Nuţi, bona lui Bebeto? Ce s-a ales de ea şi care este relaţia ei cu Anamaria Prodan

Invitată într-o emisiune de televiziune, Anamaria a glumit pe seama lui Liviu Vârciu și i-a spus acestuia că îl poate adopta, de aici informația potrivit căreia impresara ar avea trei băieți. Evident, declarațiile au fost făcute în glumă și într-o perioadă în care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formau o familie și se înțelegeau de minune.

„Liviu de-acum este băiatul meu. Pentru că Liviu a realizat că pe mine mă știe toată lumea că am bani, că am imagine. Trebuie să-l sun pe Laurențiu să îi spun că avem un alt băiat. Deci avem 3 băieți.”, a spus Anamaria Prodan într-o emisiune de televiziune, în urmă cu ceva timp, potrivit wowbiz.ro.

Liviu Vârciu are o legătura specială şi cu „tatăl” său spiritual, Marin Barbu, cunoscut drept nea Marin din cadrul emisiunii Poftiți la noi. Cei doi se înțeleg foarte bine și au o relație de prietenie foarte frumoasă, însă artistul are doi părinți care îl susțin și îl încurajează în cariera sa.

„Între noi s-a legat o prietenie frumoasă, o relație tată-fiu aș putea spune. Relația asta a început în urmă cu 10 ani. Am fost și mergem în continuare împreună la evenimente, chiar și cei din jurul nostru ne văd ca pe un tată și un fiu.”, a mărturisit nea Marin .

Amanta cu care a înşelat-o Reghe pe Anamaria Prodan, declaraţii controversate: „Am făcut dragoste cu el la subsol”

După despărțirea de fostul soț, Anamaria Prodan pare că și-a revenit rapid. Impresara de fotbal este într-o formă fizică de invidiat, este înconjurată de prieteni și se pare că și în plan profesional lucrurile merg ca pe roate pentru ea. Vedeta postează pe contul personal de instagram fotografii în care mai tot timpul apare zâmbitoare, semn că a hotărât să lase trecutul în urmă și să se concentreze mai mult pe prezent și viitor.

Anamaria Prodan, dezvăluiri grele despre Reghecampf și amantă: „Ce fel de bărbat ești tu, nebunule?”

Revenind la actualitate, Anamaria Prodan continuă atacurile la adresa fostului soţ. Anamaria Prodan a participat la podcastul LA MIJLOC al lui Codin Maticiuc unde a vorbit pe larg despre tinerețea sa, legăturile cu familia Becali dar și cu Nuțu Cămătaru sau Fane Spoitoru. Ea a mai făcut declarații și despre relația cu Laurențiu Reghecampf și despre amanta acestuia. Din scurtele declarații cuprinse în preview-ul publicat de Codin Maticiun pe rețelele de socializare se subînțelege că Laurențiu Reghecampf i-ar fi dat bani amantei de 8 ani de zile și a ajutat-o să deschidă un salon.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au despărțit în mod oficial și se află în plin proces de divorț. Deși multă vreme au încercat să păstreze discreția în legătură cu problemele din relația lor, în cele din urmă, cei doi au confirmat separarea, totul după ce antrenorul de fotbal a depus actele de divorț și s-a afișat alături de noua iubită, cu care o să aibă în curând şi un copil.