Anamaria Prodan, amintiri emoționante despre copilăria de la Dăbuleni. Cum i s-a schimbat viața când a ajuns la București VIDEO

Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunsocute femei din România, dar puțină lume știe că impresara a crescut la Dăbuleni, alături de bunica ei. Asta deoarece părinții ei erau foarte ocupați, mai ales că Ionela Prodan era plecată mai mereu în turnee.

15 nov. 2022, 11:41
Anamaria Prodan, amintiri emoționante despre copilăria de la Dăbuleni. Cum i s-a schimbat viața când a ajuns la București VIDEO

Anamaria Prodan, amintiri emoționante despre copilăria de la Dăbuleni. Impresara a fost crescută de bunică de când avea două săptămâni și până la vârsta de 7 ani, atunci când a venit în București. „De la două săptămâni am plecat din București, m-am născut în București și bunica m-a luat de la București. Mama avea spectacole și lipsea mult așa că bunica a decis că o să mă crească ea.  Mama s-a enervat și a venit o perioadă la noi. De la șase luni am rămas la bunica mea la Dăbuleni. Mama mea  era plecată non-stop. Dacă fac un calcul, o vedeam o lună pe an. În rest, era în turnee, în filmări și foarte mult plecată din țară. Nu existau sărbătorile pentru că ea cânta. În mintea mea de copil o puneam la zid, adolescentă fiind i-am reproșat acest lucru”, a dezvăluit Anamaria Prodan la podcast-ul „În oglindă„.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, mărturisiri cutremurătoare despre scandalul cu Reghecampf. „Niciodată nu m-am gândit că poate să ne fure toată munca de o viață” VIDEO

„Am crescut superb. Veneau la două săptămâni și mama și tata, aveau două mașini, una cu număr cu soț, alta cu număr fără soț. Veneau de la București la Dăbuleni, mă vedeau câteva ore, mergeau la grădiniță și aduceau tot ce aduceau ei de la București pentru colegii mei, eram foarte fericită că eu împărțeam. Familia mea erau bunica și prietenii din Dăbuleni, dar știam că vin mama cu tata de la oraș. Mie îmi era frică să nu mă ia la oraș pentru că îi auzeam că se certau”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a fost nevoită să vină la școală în Bucureşti, iar aici părinţii i-au impus reguli foarte stricte: „Dintr-o libertate absolută de la Dăbuleni, unde stăteam și mă jucam pe stradă și mă căuta mamaie peste tot și era spectacol până mă băga în casă, am venit la 7 ani în București și mi se spunea că trebuie să fiu perfectă. Necunoscându-i foarte bine, am înțeles că așa este viața la București. Aveam bonă, dar nu o ascultam, aveam profesoară de pian, trebuia să învăț engleză și franceză și nu mai aveam timp să mă joc. De atunci am crescut ca băiatul lui tata, perfect din toate punctele de vedere, într-o ordine și o disciplină cred că la armată mai aveau ceva ore libere, la mine nu existau. Dacă greșeam, plăteam. Nu mai ieșeam la niciun bairam”.

Citeşte şi: Anamaria Prodan cere despăgubiri de sute de mii de euro. „Eu nu mă joc! Să plătească pentru ce a făcut!”

Impresara a mai dezvăluit că pentru a merge la o petrecere trebuia să dea detalii despre ceaa ce avea să urmeze. „Dacă era ziua unei colege de exemplu, trebuia să fac raport ca în armată. Anunțam cu două săptămâni înainte și făceam raport cu tot: adresa, de ce merg, numele fetei, numele familiei cu mama și tata tot tot. Tatăl meu, colonel, îmi spuneam dacă pot să merg sau nu. Dacă aveam note proaste nu mai făceam raportul că nu îl lua nimeni în seamă. Îl scriam și îl lăsam pe biroul tatălui meu”, a mărturusit Anamaria Prodan.