Anamaria Prodan, amor galopant după divorţul de Reghecampf! Noi imagini fabuloase cu iubitul misterios din Dubai VIDEO

După despărțirea de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan și-a găsit fericirea în brațele unui doctor celebru din Dubai.

13 aug. 2022, 11:50

Anamaria Prodan promitea discreţie totală înprivinţa relaţiilor amoroase până la divorţul final de Laurenţiu Reghecampf, dar iubirea pare că a lovit-o ca un tsunami în aceste zile, astfel că imagini cu noul iubit au inundat reţelele de socializare,

În ultima vreme, impresara este tot timpul cu zâmbetul pe buze, semn că a trecut peste scadalul cu Laurențiu Reghecampf. Sexy impresara își surprinde fanii cu fotografiile pe care le postează alături de Ibrahim Ashary.

Imaginile de pe rețelele ei de socializare stau martore fericirii acesteia. Impresara a postat mai multe imagini în care apare alături de un bărbat misterios în brașele căruia și-a găsit liniștea, după despărțirea de fostul soț.

Anamaria Prodan este în culmea fericirii. Sexy impresara a publicat noi imagini cu bărbatul misterios din viața ei
Ibrahim Ashary este unul dintre cei mai cunoscuți medici chirurgi, care își desfășoară activitatea în Dubai. Este specializat pe chirurgie plastică și este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni chirurgi care se ocupă de rinplastie și liftin facial. De asemenea, se lauda și cu dezvoltarea unei noi tehnici, „Ashary Thread Lift Technique” – o soluție de înfrumusețare foarte râvnită în prezent în întreaga lume.
Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Reghecampf. „Trăiesc, iubesc, dar nu fac copii cu toți care trec pe la toate!”

 

 

După ce s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf, sexy-impresara publică pe rețelele sociale imagini cu ea în ipostaze extrem de feminine, de multe ori în ținute foarte decupate și în costum de baie. „La aproape 50 de ani și 1,70 metri înălțime am 60 de kilograme”, a spus Anamaria Prodan, care nu s-a abţinut să lanseze un nou atac la adresa lui Laurenţiu Reghecampf: „Trăiesc, iubesc, mănânc, stau lângă copiii mei minunați și mă bucur de tot ce îmi oferă Dumnezeu. Îi mulțumesc că m-a scos din minciună și nenorociri. Azi simt că trăiesc și fiecare secundă a vieții mele o dedic copiilor mei și o trăiesc ca și când este ultima!”.

Dovada clară că Anamaria Prodan iubeşte din nou. Mesajul postat pe Instagram, mai mult decât grăitor: „Deja locuieşte în inima mea”

Cum se înțeleg acum Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Anamaria Reghecampf și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț și după o perioadă tumultoasă plină de săgeți aruncate în viitorul fost soț, în mod public, acum cei doi au o comunicare bună.  Deși Laurențiu Reghecampf și-a refăcut viața și are deja un copil cu noua iubită, Anamaria Prodan precizează că vorbește zilnic cu fostul partener de viață. Pe de altă parte, aceasta a mai spus că ea vorbește frumos cu copiii ei despre Laurențiu și că doar Bebe încă este supărat pe tatăl său. „El știe unde este astăzi, fără Anamaria Prodan, cu o domnișoară cunoscută prin oraș. Mi-aș dori să fie fericit, cred că asta e cel mai important. Ce avem de reglat o să reglăm noi între noi”, a declarat ea.