Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Reghecampf. „Trăiesc, iubesc, dar nu fac copii cu toți care trec pe la toate!”

Anamaria Prodan va împlini 50 de ani în decembrie, dar continuă să posteze fotografii în care apare în costum de baie și profită de orice ocazie pe care o are să demonstreze că încă este o femeie sexy. Chiar şi aşa, nu poate trece o zi fără să arunce o "înţepătură" spre fostul ei partener, Laurenţiu Reghecampf.

03 aug. 2022, 17:20
Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Reghecampf. „Trăiesc, iubesc, dar nu fac copii cu toți care trec pe la toate!”
Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Reghecampf

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Reghecampf. Sexy-impresara a fost mereu o femeie hotărâtă, căreia i-a plăcut să arate bine, dar a avut și perioade în care s-a mai neglijat. „Merg la sală, la masaj, încerc să pun „frână” la dulciuri, care îmi plac la nebunie, și mănânc sănătos. Am grijă de mine, căci împlinesc 50 de ani și vârsta nu iartă. Vine din genă totul. Bunica și mama mea arătau superb după 60 de ani. Eu sunt ok la 50, iar la 60 o să arăt superb! La 70, minunat și la 80, fabulos!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!.

Anamaria Prodan a izbucnit în plâns în direct! Cum se umilea în faţa amantelor lui Reghecampf: „Minţea cu neruşinare” VIDEO

După ce s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf, sexy-impresara publică pe rețelele sociale imagini cu ea în ipostaze extrem de feminine, de multe ori în ținute foarte decupate și în costum de baie. „La aproape 50 de ani și 1,70 metri înălțime am 60 de kilograme”, a spus Anamaria Prodan, care nu s-a abţinut să lanseze un nou atac la adresa lui Laurenţiu Reghecampf: „Trăiesc, iubesc, mănânc, stau lângă copiii mei minunați și mă bucur de tot ce îmi oferă Dumnezeu. Îi mulțumesc că m-a scos din minciună și nenorociri. Azi simt că trăiesc și fiecare secundă a vieții mele o dedic copiilor mei și o trăiesc ca și când este ultima!”.

Dovada clară că Anamaria Prodan iubeşte din nou. Mesajul postat pe Instagram, mai mult decât grăitor: „Deja locuieşte în inima mea”

În ceea ce privește viața sentimentală, Anamaria Prodan e decisă să nu se implice într-o nouă relație amoroasă până când divorțul nu va fi finalizat. „Eu sunt Anamaria Prodan. Nu mă afișez măritată cu nimeni, nu fac copii cu toți care trec pe la toate! Eu am fost educată să fiu mândră și unică. Cine a stat pe lângă mine a văzut. A ajuns mare. Cine a alunecat a ajuns rău. Dar lăsăm timpul să decidă, căci am explicat tuturor. Lupul își schimbă părul, dar năravul… niciodată! Copiii mei sunt și ei unici și mândri. Exact ca familia din care provin!”, a declarat Anamaria Prodanla emisiunea „Exclusiv VIP” prezentată de Cristi Brancu la Prima TV.