Dan Alexa rupe tăcerea despre relaţia cu sexy-impresara Anamaria Prodan: „Ţin foarte mult la Ana”

Dan Alexa nu-şi ascunde relaţia specială cu Anamaria Prodan, dar spune că la fel de bine se înţelege şi cu soţul acesteia, Laurenţiu Reghecampf.

02 sept. 2021, 16:01
Dan Alexa rupe tăcerea despre relaţia cu sexy-impresara Anamaria Prodan: „Ţin foarte mult la Ana”

Dan Alexa a avut şi are o relaţie specială cu Anamaria Prodan, care şi-a pus amprenta, uneori chiar la propriu, pe cariera antrenorului. Presa a speculat, după declaraţii fără perdea făcute de Ionel Ganea şi imaginile cu palma apăsată aplicată pe obrazul lui Alexa, că ar fi mai mult decât o simplă relaţie profesională între cei doi.

Antrenorul asigură pe toată lumea că se înțelege la fel de bine cu soții Prodan – Reghecampf și îi respectă foarte mult. Sătul de toate speculațiile și zvonurile care au continuat să apară la adresa lui, Dan Alexa a dat cărțile pe față. Tehnicianul  a mărturisit în direct la Antena Stars în ce relații se află acum cu familia Prodan-Reghecampf, dar și cum l-a ajutat Anamaria Prodan până în aceste momente. Totul a luat amploare când impresara l-a pălmuit pe antrenor de față cu toată lumea, la finalul unui meci, în ceea ce părea o ceartă între doi îndrăgostiți. Anamaria a insistat, atunci, că a fost vorba despre o neînțelegere profesională, nu gelozie.

Anamaria Prodan, reacţie dură despre „presupusul amant de azi”: „Prea v-am lăsat milogilor să vă faceți de cap, vă bat cu o singură mână”
Respect foarte mult aceasta relație. Am contract cu Anamaria Prodan. Este o relație de respect între noi. Țin foarte mult la Laurențiu Reghecampf, dar și la Ana.

Este unul dintre cei mai buni impresari români, care de fiecare data când am nevoie de un jucător, ea mi-l aduce și este acolo pentru mine. Pe lângă asta, toate deciziile majore mi le iau singur”, a mărturisit Dan Alexa.

Dan Alexa a mărturisit în cadrul unui interviu că Anamaria Prodan i-a fost de mare ajutor, în multe situații. Potrivit spuselor antrenorului, sexy impresara i-a oferit sprijin în momente grele, mai ales atunci când nu avea bani. Mai mult decât atât, Dan Alexa a mărturisit în direct la Antena Stars că are un contract în aceste momente cu impresara Anamaria Prodan, care l-a ajutat ori de câte ori a cerut acest lucru, aducându-i mereu jucătorii de care avea nevoie.

Anamaria Prodan, mesajul care anunţă despărţirea? „Să-ți dea Dumnezeu toată fericirea”
Dan Alexa nu se înțelege bine doar cu sexy impresara, ci și cu Laurențiu Reghecampf, căruia îi poartă un mare respect și la care ține foarte mult, potrivit spuselor sale. Deși cei doi sunt mereu aproape de el și nu îi refuză ajutorul niciodată, celebrul antrenor Dan Alexa a mărturisit că cele mai importante decizii preferă să le ia de unul singur, deoarece el știe mai bine de ce are nevoie în viața lui.

Respect foarte mult aceasta relație. Am contract cu Anamaria Prodan. Este o relație de respect între noi. Țin foarte mult la Laurențiu Reghecampf, dar și la Ana. Este unul dintre cei mai buni impresari români, care de fiecare data când am nevoie de un jucător, ea mi-l aduce și este acolo pentru mine. Pe lângă asta, toate deciziile majore mi le iau singur.”, a mărturisit acesta.

Anamaria Prodan, mesaj pătimaș pentru Dan Alexa: ”Laur știe asta!” Adevărul despre relația care intrigă pe toată lumea

Anamaria Prodan nu şi-a ascuns simpatia profesională pentru Dan Alexa. ”Mie mi-e super drag Alexa. Este sufletul meu, iar Laur (n.r. – Laurențiu Reghecampf) știe asta. Dan este cel mai apropiat om al nostru. Dan este un produs al meu, Laur nu prea are treabă cu el.

Ei vorbesc doar despre fotbal, de-ale lor. Eu când mă implic în viață unui antrenor, jucător, vreau să fiu ascultată la secundă”, a declarat agenta

Acum, Anamaria Prodan a răbufnit pe reţelele de socializare după ce au apărut din nou informaţii legate de o presupusă relaţie cu Dan Alexa, dezvăluite în urmă cu mulţi ani de Ionel Ganea, scandal lăsat atunci cu procese şi o pălmuire prinsă de obiectivul indiscret al unei camere de luat vederi.

„Legat de subiectul cu Alexa, presupusul amant al meu de azi, pe care-l mai aud că îndrăznește să pronunțe așa mitocănie, îl bat cu o singură mână pana nu mai știe cu buletinul în mână cum îl cheamă ! Prea v-am lăsat milogilor să vă faceți de cap”, a atacat Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

„Se scrie de atâția ani că sunt cu Alexa, dar nimeni niciodată nu ne-a prins cu paparazzi. Pe mine 90 la sută din țară mă urăște! Nu mă prindeau ei cu un bărbat în ani de zile dacă eu eram singură în România și Laur prin Arabia sau prin Emirate?” a mai spus soția lui Reghecampf, potrivit gsp.