Anamaria Prodan ar avea probleme cu lichidităţile. Șocant: pentru ce i-a cerut bani lui Reghecampf

Anamaria Prodan continuă războiul cu Laurențiu Reghecampf şi i-a cerut acestuia bani nu doar ca pensie alimentară, ci și pentru a schimba cauciucurile la maşina sa Ferrari, în valoare de 450.000 de euro!

08 iul. 2022, 16:18
Anamaria Prodan ar avea probleme cu lichidităţile. Șocant: pentru ce i-a cerut bani lui Reghecampf
Anamaria Prodan ar avea probleme cu banii

Anamaria Prodan ar avea probleme cu lichidităţile. Surse din preajma lui Laurenţiu Reghecampf au dezvăluit că fosta lui parteneră i-ar fi cerut să-i schimbe până și cauciucurile de la Ferrari! Iar cum, recent, sexy-impresara a fost surprinsă la cumpărături în bazarul din Istanbul, la magazinele care vând produse copiate după marile branduri, au şi apărut zvonuri legate de faptul că aceasta are probleme cu banii.

Laurențiu Reghecampf a fost obligat de către instanță, la ultimul termen de judecată, să achite lunar către fiul său, Bebeto, o treime din salariu, iar banii vor fi virați retroactiv, începând cu februarie 2022. Instanța a mai stabilit că antrenorul își va putea vedea fiul două weekend-uri pe lună, al doilea și al patrulea, iar în luna iulie minorul ar fi trebuit să meargă în vacanță împreună cu tatăl său. Din păcate, Bebeto nu a mai ajuns să-și petreacă vacanța împreună cu tatăl său, care a prins un contract în Azerbaidjan, la Neftchi Baku.

Anamaria Prodan, dezvăluirea momentului. Cum a făcut primul milion în America

„Laurențiu Reghecampf a făcut un recurs la decizia instanței de a plăti pensia alimentară, zicea că nu este de acord. El nu trebuie să plătească doar din februarie 2022, că el a fugit de acasă de un an. Trebuie să plătească un an din urmă ca pensie. Nu știu exact cât are de plătit, suma este în jur de 100.000 de euro. Dar oricum a făcut recurs, că el nu e de acord”, a afirmat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Anamaria Prodan, în culmea fericirii. Câţi bani ar primi de la Reghe, după divorţ

Sexy-impresara a comentat şi zvonurile legate de problemele sale cu banii. „Ce probleme financiare să am? Merg cu Ferrari, e clar, sunt probleme mari! E mașină mică, mi-e foarte greu, caut o mașină peste Ferrari. E o mașină meschină, consumă mult, dar nu îmi permit ceva peste Ferrari. Asta e, poate o să îmi permit peste ceva timp, când îmi revin financiar, ceva peste Ferrari”, a declarat Anamaria Prodan.