Dan Alexa, dezvăluiri despre Anamaria Prodan, la 4 ani după ce a fost bătut: „Ar fi trebuit să reacționez imediat în fața Anei”. Care este relația lor acum

Dan Alexa, dezvăluiri despre Anamaria Prodan, la 4 ani după ce a fost bătut. Antrenorul lui FC Brașov a fost surprins în timp ce avea o discuție aprinsă cu impresara. Enervată, aceasta i-a dat un pumn, iar după acel moment s-a scris că cei doi ar avea o relație amoroasă.

30 ian. 2023, 12:31
Dan Alexa, dezvăluiri despre Anamaria Prodan, la 4 ani după ce a fost bătut: „Ar fi trebuit să reacționez imediat în fața Anei”. Care este relația lor acum
Dan Alexa, dezvăluiri despre Anamaria Prodan

Dan Alexa, dezvăluiri despre Anamaria Prodan. În urmă cu patru ani, când Dan Alex era antrenorul Astrei, a fost implicat într-un scandal alături de Anamaria Prodan. După un meci cu FC Botoșani, impresara l-a lovit puternic pe antrenor, iar momentul a fost filmat de jurnaliștii care așteptau afară pentru interviu.

Citește și: Adevărul a ieșit la iveală! Anamaria Prodan reacționează violent, după ce Laurențiu Reghecampf a acuzat-o că l-a înșelat cu Dan Alexa

Dan Alexa, dezvăluiri despre Anamaria Prodan

Dan Alexa a vorbit recent despre scandalul cu Anamaria Prodan, dar și despre relația pe care o are în prezent cu impresara. Chiar dacă au în continuare contract, cei doi nu păstrează legătura, vorbesc foarte rar.

Nu mi-a căzut bine, dar pe mine mă interesează ce zice lumea? M-a deranjat la început. M-am gândit chiar că ar fi trebuit să reacționez imediat în fața Anei, dar acum mă felicit că n-am făcut-o. Mă atacau toți: „Băi, te-a lovit, a dat Prodanca în tine!’, a fost o nebunie un timp.

M-a afectat foarte mult, în special la nivelul percepției publice, ceea ce nu mi s-a părut deloc corect. Eram, totuși, un antrenor pe val, tânăr, cu trei promovări la activ, cu perspective interesante, iar lumea mă judeca strict după acel moment cu Ana. Asta chiar m-a deranjat. Dar ce pot să mai schimb?.

Ținem foarte rar legătura. Nu știu dacă am vorbit de cinci ori în ultimii trei ani. Dar eu am în continuare contract cu ea. Dacă se întâmplă vreodată să-mi găsească o echipă, să fie bine pentru mine și familia mea, n-am nicio problemă să colaborăm. Pe meserie, Ana e foarte bună, nu-i poți lua meritele”, a declarat Dan Alexa pentru Playsport.ro.

Dan Alexa antrenează în prezent echipa FC Brașov, iar în trecut a fost jucător la Poli Timișoara, Universitatea Craiova, Dinamo și Rapid.