Anamaria Prodan, atac la Victor Becali: Cine este specimenul? Să stea liniștit pe fundul ăla uriaș pătrat… O să mă duc direct la ambasada SUA

Anamaria Prodan, atac fără menajamente la Victor Becali: „Dacă a ajuns să vorbească de mine el, care își dădea cu acid de baterie pe mâini… O să mă duc direct la ambasada SUA”

04 nov. 2021, 15:01
Anamaria Prodan, atac la Victor Becali: Cine este specimenul? Să stea liniștit pe fundul ăla uriaș pătrat… O să mă duc direct la ambasada SUA

Anamaria Prodan reacţionează după ce impresarul Victor Becali a amenințat-o în cadrul unei emisiuni radiofonice.

„Cine este specimenul ? Nu-l cunosc. Să stea liniștit pe fundul ăla uriaș pătrat, că ajung acasă și mă opresc direct la ambasada mea. De acolo știe ce urmează. Să-și învețe fratele să vorbească despre altcineva! Niciodată un cuvânt despre familia mea, prea am suportat mizeriile lor ani de zile. Stau cu musculoși la masă? Stau cu prieteni la masă.

Acei musculoși sunt campioni, nu cârpe care nu dau doi bani pe ei. Dacă a ajuns Victor, care încărca baterii și își ardea mâinile cu acid de îndemânatic ce era, să vorbească și el cu mine, s-a dat lumea peste cap. Cred că jocul de glezne este indicat pentru el. Nu am treabă cu el sau cu ei. Le-am transmis prin prietenii comuni să-și vadă de bătrânețea lor. Dacă nu vor, no problem, eu acționez pe cale legală”, a declarat Anamaria Prodan pentru ProSport.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, derapaj scandalos la adresa familiei Becali. „Dacă vorbesc eu… Am dovezi! Vreți să vă întoarceți în pușcărie?”

Reacţia impresarei Anamaria Prodan vine după ce Victor Becali a amenințat-o că „dacă mai vorbește de familia mea, nu mai răspund pentru faptele mele”.

„Bătrâni suntem, obosit sunt uneori seara, pușcărie am făcut amândoi, nu pot să neg că asta e realitatea. Am fost la pușcărie! Dar dacă mai vorbește de familia mea, nu mai răspund pentru faptele mele”, a spus Victor Becali, la Radio Sport Total FM.

„Doamna respectivă să nu se mai refere la familia mea, îi transmit public! Am văzut că stă la masă cu tot felul de tipi mușculoși în niște poze, nu mă impresionează. De la o anumită vârstă, nu mă impresionează astfel de lucruri. În plus, nu ne poate pune ea pe noi în genunchi… M-ați văzut vreodată pe mine sau pe fratele meu în genunchi? Eu nu-mi aduc aminte!”, a completat Victor Becali, despre Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, aroganţă în plin proces de divorţ. Ce a făcut ca să uite de Reghe