Ce a pățit Theo Rose după ce un fan i-a cerut un autograf: „Am ieșit afară, că-mi venea să vomit, iar la ușă era un băiat”

Ce a pățit Theo Rose după ce un fan i-a cerut un autograf. Cântăreața le-a dezvăluit prietenilor virtuali de pe Instagram că a primit o adevărată lecție de viață de la un tânăr, care venise tocmai de la Cluj.

30 nov. 2022, 23:16
Ce a pățit Theo Rose după ce un fan i-a cerut un autograf: „Am ieșit afară, că-mi venea să vomit, iar la ușă era un băiat”
Cântăreața le-a dezvăluit prietenilor virtuali că a primit o adevărată lecție de viață

Ce a pățit Theo Rose după ce un fan i-a cerut un autograf. Artista a relatat pe rețelele de socializare cum a decurs întâlnirea pe care a avut-o cu un fan, pe platoul de filmare al serialului Clanul. Artista, care este însărcinată, a ieșit de pe platoul de filmare pentru a căuta o baie să vomite. În drum spre baie, a acostat-o un tânăr, care i-a cerut să-i dea un autograf.

Citește și: Pe Theo Rose o știe toată lumea, însă puțini o cunosc pe sora ei. Cum arată și ce se ocupă aceasta

Ce a pățit Theo Rose după ce un fan i-a cerut un autograf

Filmam ieri pentru @clanulserial și mă simțeam foarte rău. Am ieșit la un moment dat din restaurantul în care filmăm cu gândul că măcar să fiu afară dacă vomit. Până la baie făceam mai mult.

La ușa, băiatul din poză cerea tuturor celor care lucrează la serial să semneze pe bluza fosforescentă pe care o ține în mâna. Fiind pe cale să vărs oriunde în față ochilor și căutând un loc retras cu aer, l-am rugat să aștepte să mă întorc.

Într-un final, i-am semnat bluza și i-am ascultat povestea. Venise de la Cluj special pentru asta. Să întâlnească actorii serialului și oamenii care lucrează la proiect. Mi-a spus că e mare fan și că nu l-a interesat că a trebuit să își amaneteze telefonul că să-și cumpere bilet de drum spre București.

A început să plângă și a zis: ,,Nu pot să cred că l-am prins și pe Tătuțu’ să-mi semneze. Eu rad și plâng odată cu voi. Nu va imaginați ce înseamnă asta pentru mine. Poate credeți că sunt nebun, dar eu sunt fericit. A venit Moșu’ mai repede la mine. Lasă, telefonul îl iau înapoi. Muncesc și îl scot în câteva zile. Mulțumesc!”

A plecat fără să ceară nimic.

Va zic și de ce sunt proastă. Mi-era așa rău și în același timp primisem o lecție de fericire necondiționată că nu mi-a trecut prin minte nici măcar o secundă să-i plătesc eu drumul sau să-i dau niște bani, să aibă la el.

Pe de altă parte, am înțeles lecția. El n-a avut nevoie decât de semnătură mea banală. Dar a dat la schimb o lecție prețioasă. Sunt oameni care au nevoie de atât de puțin că să fie fericiți. “… că acelora este Împarația cerurilor”

De Crăciun vreau doar să fiu la fel de fericită că el. Să nu mă mai poată supără nimic. Să văd lumea frumoasă, să ascund de ochii mei intențiile rele și să împart în jurul meu doar bunătate și bucurie.

Așa va doresc și vouă. La mulți ani de Sf. Andrei!”, a transmis Theo Rose, pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de THEO ROSE (@theorose.official)