Anamaria Prodan cere ajutor pentru Cristi Tănase, după imaginile şocante cu fostul „decar” al echipei naţionale. „Este o legendă a fotbalului!”

Anamaria Prodan a lansat un semnal de alramă legat de cazul lui Cristi Tănase, după ce a văzut imaginile teribile cu fostul jucător de la FCSB. Acesta a fost filmat în faţa uşii de la intrarea în casă, fără doi dinţi, şi cu pete de sânge în jurul său, în stare de ebrietate.

14 feb. 2024, 20:55
Anamaria Prodan cere ajutor pentru Cristi Tănase, după imaginile şocante cu fostul „decar” al echipei naţionale. „Este o legendă a fotbalului!”
Anamaria Prodan cere ajutor pentru Cristi Tănase, după imaginile şocante cu fostul "decar" al echipei naţionale. "Este o legendă a fotbalului!"

Anamaria Prodan cere ajutor pentru Cristi Tănase. Impresara susţien că fostul fotbalist are nevoie de ajutor din partea apropiaţilor pentru a putea depăşi momente dificile cu care se confruntă, mai ales că la finalul anului trecut a fost prins drogat la volan!

„Noi avem o relație extraordinară, suntem foarte buni prieteni. Mereu, când a avut o problemă, noi am fost acolo. Pentru mine a fost un șoc. Eu cred în el, cred că este un moment de rătăcire. Cred că a înțeles ce i s-a întâmplat, nu are voie să fie în asemenea situații. El este o legendă a fotbalului, a fost ceva incredibil, un exemplu. A avut un moment de rătăcire, dar cred că va reveni, se va uita înapoi și va închide ochii. Este o furtună în viața lui, cred că ceea ce s-a întâmplat în zilele astea… ceva a făcut să se întâmple asta, probabil a trecut printr-o traumă. El este un bărbat puternic. Acum, oamenii din fotbal și cei ce îl cunosc trebuie să fie mai aproape de el. Trece printr-o perioadă grea a vieții lui, de regăsire, probabil pentru că a terminat brusc fotbalul. Încerc să găsesc circumstanțe atenuante”, a spus Anamaria Prodan pentru Playsport.

Citeşte şi: Imagini şocante cu „Dodel” Tănase. Fostul căpitan al FCSB, pe urmele lui Gabi Tamaş FOTO şi VIDEO

„Trebuie să îl ajutăm, în momentele astea. În momentul în care fotbaliștii pleacă de pe iarbă… ei acolo se regăsesc și acolo se pot exprima, în momentul în care nu au altă alternativă și nu știu pe unde să o apuce, probabil nu au altă alternativă. Sunt mulți care ajung în situația asta. Eu am luptat mereu ca jucătorii pe care îi impresariez să facă școală, să aibă o meserie. În America, toți marii sportivi merg la școală. Nu mai sunt vremurile când făceai fotbal sau sport și nu te mai interesa nimic. Trebuie să ne implicăm toți și să îl ajutăm să treacă peste momentele astea. El este un om incredibil, are un suflet incredibil!”, a mai adăugat Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Dodel. Adina și Cristi Tănase urmează să devină părinți

Cristi Tănase a câştigat trei titluri de campion cu FCSB, două Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi o Supercupă a României, înainte să plece la Tianjin Teda, pentru 800.000 de euro. De-a lungul carierei, a mai evoluat pentru FC Argeş, Sivasspor, Karabukspor, Giresunspor şi Academica Clinceni. Pentru echipa naţională are 40 de meciuri şi şase goluri.