Anamaria Prodan continuă atacurile la adresa lui Gigi Becali: „Îi dau un pumn în cap”

Anamaria Prodan continuă atacurile la adresa lui Gigi Becali, după ce latifundiarul din Pipera i-a dat ţeapă cu transferul lui Denis Man. Impresara a lansat o serie de jigniri şi ameninţări fără precedent, precizând şi că Gigi regretă ce a spus despre ea.

03 feb. 2021, 11:30
Anamaria Prodan continuă atacurile la adresa lui Gigi Becali: „Îi dau un pumn în cap”
Anamaria Prodan continuă atacurile la adresa lui Gigi Becali

Anamaria Prodan continuă atacurile la adresa lui Gigi Becali, asta după ce patronul roş-albaştrilor a dezvăluit cum îi convingea agenta pe jucători să semneze cu ea: „Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor.„, a afirmat Becali.

Reacţia celebrei impresare nu a întârziat să apară: „Aceste declarații vin în urma unui mesaj primit de mine de la Gigi Becali, el mă cunoaște pentru că am petrecut așa mult timp împreună încât toată lumea este șocată. Toți prietenii noștri comuni sunt șocați că s-a ajuns aici. Gigi Becali știe și îi pare foarte rău. Cunoscându-mă a știut unde să mă atace, iar mesajul scris de el pentru mine a adus ceea ce vedeți voi astăzi.

El trebuia să se gândească la acel lucru pe care mi l-a spus mie, pentru care mi-a cerut scuze, dar e tardiv. Acum pot să zic și eu că îmi pare rău că i-am zis că e mic de înălțime. A făcut un lucru pe care o să-l regrete toată viața. A pierdut un prieten, un om care era trup și suflet lângă el. M-a acuzat de ceva și știe că lucrul ăla mă doare pe mine cel mai tare.

Citeşte şi: Anamaria Prodan îl sărăceşte pe Dennis Man. Ce sumă îi cere agenta ca despăgubire

Anamaria Prodan continuă atacurile la adresa lui Gigi Becali

Știe că în momentul în care cineva a îndrăznit să spună ceva de mine sau familia mea a plătit cu reputația. Știe că la ce caracter și nerv am îi dau un pumn în cap. Dacă mă enervez o dată și îl văd la meci, îi dau o palmă peste cap. Plătesc o amendă că am deranjat liniștea publică, aia e. Dar el mai iese vreodată în lume, când toată Europa o să scrie despre asta? Nu, pentru că el știe că cel mai umilitor lucru pe pământ este ca o femeie să te facă de râs.

Până acum o săptămână, el le-a zis tuturor prietenilor și dușmanilor săi «să nu vă certați vreodată cu Anamaria Prodan, este din toate punctele de vedere pregătită!». I-a luat Dumnezeu mințile, l-a pus diavolul să vorbească. Greșeala majoră a lui Gigi Becali a fost când m-a acuzat de ceva. Este o chestie personală, iar el o știe foarte bine.

Acum îi pare rău, a încercat să îmi dea mesaj dar e blocat pe telefonul meu, nu mai poate lua legătura cu nimeni din familia mea. A încercat să îl sune și pe Laurențiu, foarte târziu. Probabil în ani dacă o să ne lovim unul de celălalt chiar aș accepta scuzele lui. Că eu sunt vulcanică e un lucru știut.

Împăcare? S-a împăcat și cu MM Stoica, cu absolut toată lumea. Problema nu e asta, ci faptul că pentru bani un om a stricat o prietenie. Lucru de neînțeles pentru că eu nu aveam nevoie de vreun ban de la el. Nu i-am cerut vreodată un leu.”, a declarat Anamaria Prodan la GSP Live.


loading...