Anamaria Prodan îl sărăceşte pe Dennis Man. Ce sumă îi cere agenta ca despăgubire

După o săptămână de atacuri verbale violente, mai întâi, la adresa lui Gigi Becali şi, apoi, la adresa fotbalistului transferat la Parma, impresarul FIFA va trece la acţiuni în sălile de judecată.

03 feb. 2021, 09:47
Anamaria Prodan îl sărăceşte pe Dennis Man. Ce sumă îi cere agenta ca despăgubire

Anamaria Prodan a susţinut în ultima săptămână că a fost nedreptăţită în ceea ce priveşte realizarea transferului lui Denis Man la Parma şi l-a ameninţat pe jucător că îi va cere în instanţă despăgubiri.

Concret, soţia lui Reghecampf insistă că s-a ocupat, în întregime, de această mutare, însă, când a venit vorbă de finalizarea actelor şi de încasarea banilor, aici incluzând şi comisionul impresarului, ea a fost scoasă din joc, pentru ca vărul lui Gigi Becali, Giovanni, să încheie afacerea şi să ia şi acel comision. De partea cealaltă, FCSB, prin vocea lui Gigi Becali, a mers pe varianta că transferul de 13 milioane de euro a fost făcut prin intermediul firmei de impresariat a lui Ioan Becali.

Un prim răspuns în acest sens poate veni dacă Anamaria Prodan îşi va pune în practică planul cu care l-a ameninţat pe Denis Man. Impresarul FIFA a anunţat, luni dimineaţă, că îl va da în judecată pe Man, pe motiv că acesta ar fi rupt înţelegerea cu ea, în mod unilateral, scrie Adevărul.

Acum, jurnaliştii de la spotmedia.ro susţin că au şi aflat suma pe care Anamaria Prodan o va cere de la Denis Man, drept despăgubire, în instanţă: 360.000 de euro. Sursa citată scrie că Prodan va renunţa la acest proces, doar în cazul în care Denis Man va semna un nou acord cu ea.

Anamaria Prodan îl ameninţă şi pe Gigi Becali

Agenta a continuat atacurile „sub centură” şi l-a ameninţat pe Gigi Becali: „Nu ştie ce-l aşteaptă cu mine!”. Totodată, Anamaria Prodan a dezvăluit ce se va întâmpla cu fotbaliştii de la FCSB care vor rupe contractele de reprezentare cu ea.

„A fost săgeata, pus la înaintare de cineva și săgeata s-a întors împotriva stăpânului. De asta s-a dus la pușcărie. Nu de băiat bun s-a dus acolo. Probabil se va mai întoarce, că văd că îl mănâncă limba rău de tot și vorbește doar de Anamaria Prodan. Eu îl las, dar el nu știe ce îl așteaptă cu mine.

Eu nu am pierdut în viața mea războaie. El ce crede că o să se întâmple dacă amenință jucătorii mei de la FCSB? O să rezilieze fotbaliștii cu mine, iar eu să iau de la ei clauzele de reziliere. Cam asta ar putea să facă Gigi Becali.

I-aș zice eu așa, golănește, ce ar putea să ne facă el mie, soțului meu și familiei mele, dar ne este scârbă și de asta. Nu vrem să mai auzim numele ăsta. El să își vad de viața lui și de familia lui și să nu mai comenteze pe la televizor. El nu a reușit să ia campionatul, e râsul României și maimuțoiul fotbalului românesc.”, a mai spus Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Dinamo cere control antidoping la FCSB înainte de derby. Ce spune regulamentul

 

 


loading...
Partenerii noștri