Anamaria Prodan cuprinsă de panică! Unchiul ei a fost testat pozitiv cu coronavirus

Impresara Anamaria Prodan este cuprinsă de panică după ce a aflat o veste cumplită! Unchiul acesteia, fratele mamei ei, s-a simţit rău şi a fost depistat pozitiv cu coronavirus. 

RomaniaTV.net
15 iul. 2020, 06:42
Anamaria Prodan cuprinsă de panică! Unchiul ei a fost testat pozitiv cu coronavirus

namaria Prodan Reghecampf este suspectă de infecție cu noul coronavirus, asta după ce a avut grijă de unchiul său, Iulian Prodan, depistat cu virusul care face ravagii la nivel mondial. Bărbatul a aflat că este pozitiv la testul de COVID-19, motiv pentru care Anamaria Prodan ar trebui să fie foarte îngrijorată. 

Anamaria Prodan a dezvăluit că se teme acum pentru viaţa unchiului ei, mai ales că acesta se simţea rău de multe zile şi ambulanţa a venit de două ori la dimiciliu lui în ultima perioadă. 

Citeşte şi: George Buhnici, declaraţii despre coronavirus: „Ne vom infecta într-un fel sau altul înainte să apară vaccinul”

Deşi ştiau că se simt rău, nici Anamaria, nici familia bărbatului nu au crezut că poate fi vorba de o infectare cu coronavirus, scrie spynews.ro. În vârstă de 90 de ani, bătrânul a făcut febră şi abia în dimineaţa zilei de marţi i s-a făcut testul de coronavirus, la care a fost depistat pozitiv.

Familia Aneimaria Prodan a sunat la DSP şi la 112 în repetate rânduri, însă apelurile nu au fost luate în serios. Ingrijorarea apare si din cauza faptului ca batranul locuieste intr-o curte cu mai multi varstnici, care ar putea sa fie infectati, la randul lor.