Anamaria Prodan, cuvinte dure la adresa Iuliei Albu după ce designerul i-a criticat ținuta: „Am ajutat-o atunci când era cu găina pe cap sau în brațe, nimeni nu îi dădea atenție”

Anamaria Prodan, cuvinte dure la adresa Iuliei Albu după ce designerul i-a criticat ținuta. Impresara și-a făcut apariția la America Express, spre uimirea concurenților, dar și a telespectatorilor. Îmbrăcată în hainele unor case de mode celebre și cu bijuterii de lux, pe post de accesorii, vedeta s-a alăturat echipei lui Romică și Cătălin Țociu.

08 dec. 2023, 10:07
Anamaria Prodan, cuvinte dure la adresa Iuliei Albu după ce designerul i-a criticat ținuta: „Am ajutat-o atunci când era cu găina pe cap sau în brațe, nimeni nu îi dădea atenție”
Anamaria Prodan, cuvinte dure la adresa Iuliei Albu

Anamaria Prodan, cuvinte dure la adresa Iuliei Albu. Impresara era îmbrăcată într-un maiou simplu, alb, ceea ce a făcut-o pe Iulia Albu să catalogheze ca „demodată” ținuta vedetei. „Anamaria Prodan a reintrodus maioul tetra în viețile noastre. Credeam că l-am îngropat odată cu anii 2000„, a fost comentariul Iuliei Albu, la adresa vestimentației afișate în concurs de Anamaria Prodan.

Impresara a venit cu o replică interesantă, menționând că, în trecut, ar fi ajutat-o și i-ar fi luat apărarea Iuliei Albu, atunci când aceasta era ironizată pentru aparițiile excentrice.

Citește și: Anamaria Prodan, declarație de dragoste pe nisipul din Ecuador. Cui i-a dedicat mesajul: „Nu vă spun, e secret”

Anamaria Prodan, cuvinte dure la adresa Iuliei Albu

Despre doamna de care mă întrebați, nu vreau să comentez, căci aș da prea multă importanță celor care se cațără pe spatele meu să apară prin ziare. Nici nu am dat importanță și nici nu dau. Nu mă uit la comentarii și chiar nu am prietenie cu nimeni.

Am cercul meu de prieteni mic, dar cu mare valoare intelectuală și spirituală. Repet, dacă doamna respectivă, atunci când vorbește despre mine își face un ban să ducă acasă o pâine, mă bucură enorm. Eu sunt Anamaria Prodan și nu am cum să dau atenție acestor doamne. Îmi aduc aminte, însă, că am ajutat-o în viața asta pe această doamnă enorm și sunt mândră de acest lucru.

Am ajutat-o atunci când și cu găina pe cap sau în brațe, nimeni nu îi dădea atenție. I-am luat apărarea! Așa se vede caracterul oamenilor, căci cel ce vorbește urât de cel ce i-a dat o pâine să mănânce, se va întoarce mereu să muște mâna care-l hrănește toată viața.

Ține de educație, măreție și omenie. Să-i dea Dumnezeu minte, fericire și multă sănătate!‘, a declarat Anamaria Prodan la adresa Iuliei Albu, pentru Click.ro.