Anamaria Prodan dă cărţile pe faţă după „bătaia” cu Dan Alexa: „Încă mai există bărbați!”

Anamaria Prodan a fost protagonista unui incident şocant acum doi ani, când l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa, pe atunci antrenor la Astra Giurgiu. S-a speculat că gestul a fost unul de gelozie al sexy-impresarei, care ar fi avut o relaţie extraconjugală cu cel poreclit "Chirurgul".

04 feb. 2023, 14:10
Anamaria Prodan dă cărţile pe faţă după „bătaia” cu Dan Alexa: „Încă mai există bărbați!”
Anamaria Prodan, după ce Reghecampf i-a reproşat incidentul cu Dan Alexa

Anamaria Prodan a mărturisit că încă de la început trebuia să se scoată în evidență faptul că încă mai există bărbați ca Dan Alexa la noi în țară. Impresara a ținut să precizeze că toate speculațiile care s-au făcut despre ea și antrenor au fost făcute din răutate.

Dan Alexa, dezvăluiri despre Anamaria Prodan, la 4 ani după ce a fost bătut: „Ar fi trebuit să reacționez imediat în fața Anei”. Care este relația lor acum

„Eu cred că mediatizarea asta excesivă care din punctul meu de vedere nu are niciun rost, în primul rând pentru faptul că a fost o calomnie și la adresa mea și la adresa lui Dan, foarte urât din partea tuturor care au făcut-o și speculațiile pe care le-au făcut fără niciun fel de bază reală, întinsă e atât de mulți ani este specific răutății românești. Cred că dacă era ceva de menționat sau de scos în evidență era faptul că încă mai există bărbați ca Dan Alexa, sunt pe cale de dispariție, ce-i drept, încă sunt bărbați în această țară care au dat exemplu de ceva minunat, pentru că în femeie nu se dă nici cu o floare”, a mărturisit Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.
Dan Alexa, dezvăluiri despre relaţia cu Anamaria Prodan. Ce spune presupusul amant al impresareiâ

Dan Alexa, dezvăluiri despre relaţia cu Anamaria Prodan. Antrenorul Universităţii Craiova a fost invitat la Kanal D, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns tuturor întrebărilor jurnalistei.

Laurenţiu Reghecampf a lăsat să se înţeleagă că decizia divorţului ar fi fost luată după ce Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, foc şi pară după declaraţiile lui Reghe în emisiunea lui Denise Rifai: „Îl dau în judecată de vorbește singur”

Dan Alexa, dezvăluiri despre relaţia cu Anamaria Prodan

În cadrul unei emisiuni din acest an, Dan Alexa a negat cu vehemenţă o presupusă relaţie de amor cu Anamaria Prodan. „A fost iubire între tine și Anamaria Prodan?!” – a fost cea mai dificilă întrebare primită de Dan Alexa din partea lui Ovidiu Ioaniţoaia.

Nu, nea Ovidiu (n.r. – Ovidiu Ioaniţoaia)! Ce întrebare e asta? A fost foarte mult respect și ea m-a ajutat foarte mult. Mai ales la Călărași, unde a adus mulți jucători, a adus și bani. Apoi m-a dus la Astra. Ea e genul de impresar care se implică total.

Nu sunt nici de partea ei, nici a lui Reghecampf, divorțul e problema lor. Au probleme, ei știu cel mai bine ce e acolo. Îmi pare rău că au ieșit lucruri foarte urâte în presă. Dar, ca părere personală, ar trebui să își spele lucrurile în familie”, a spus Dan Alexa

Laurențiu Reghecampf a vorbit în podcast-ul lui Cătălin Măruță despre incidentul în care Anamaria Prodan i-a dat un pumn în față lui Dan Alexa, întraga scenă fiind surprinsă de camerele de filmat. „Îmi pare rău că nu am decis atunci să divorţez! M-a deranjat foarte tare! Nu o credeam pe Anamaria în stare de aşa ceva”, a spus Reghecampf.

Anamaria Prodan a reacționat dur printr-o postare pe Instagram, unde a scris că mai bine i-ar fi dat lui Laurențiu Reghecampf acel pumn pentru a putea să nu se mai facă de râs! „Marș, mă, limbă de aur sau gâscă de aur. Pumnul ăla trebuia să ți-l dau ție că poate uitai de prostituate și nu te mai făceai de râs la nivel internațional. Oare de ce te-au dat afară de peste tot și ți-au plecat colaboratorii cei mai buni? De poamă de ești! O să revenim cu amănunte din Dubai… de ce a fost dat afară Reghe de la Al Wahda și Al Wasl, cine venea în contonamentele echipelor, de ce s-au supărat colaboratorii și l-au lăsat singur pe limbă de aur! Pițurcă, Dinu, Meme, Becali știu ei ce știu!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.