Bebeto a izbucnit în lacrimi la lansarea cărţilor mamei sale. Anamaria Prodan: „Nu plânge, Bebe! Noi nu plângem decât acasă!”

Bebeto a izbucnit în lacrimi la lansarea cărţilor mamei sale. Impresara, aflată în plin scandal de divorţ de soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, a venit însoţită la lansarea de sâmbătă seara, din Mall Băneasa, de fiul lor.

25 oct. 2021, 11:29
Bebeto a izbucnit în lacrimi la lansarea cărţilor mamei sale. Anamaria Prodan: „Nu plânge, Bebe! Noi nu plângem decât acasă!”
Bebeto a izbucnit în lacrimi la lansarea cărţilor mamei sale

Bebeto a izbucnit în lacrimi la lansarea cărţilor mamei sale. Băiatul, în vârstă de 12 ani, e vizibil marcat de divorţul părinţilor săi. Momentul sfâşietor a venit atunci când Anamaria Prodan a luat cuvântul şi a vorbit în public despre Laurenţiu ­Reghecampf. Vizibil afectat, băieţelului i s-au umplut ochii de lacrimi amare.

Bebeto a izbucnit în lacrimi la lansarea cărţilor mamei sale

Nu plânge, Bebe! Noi nu plângem decât acasă!”, a spus Anamaria Prodan, în faţa celor prezenţi, care au rămas fără cuvinte. Vedeta spune că a trecut peste momentul şocant când a aflat că soţul său a depus actele de divorţ, cu ajutorul mamei sale, care i-a apărut în vis.

Am învăţat să iert. Acum nu mă mai doare nimic, m-a durut când a murit mama, când a murit tata, când suferă copiii. Mama mi-a apărut în vis şi mi-a zis să ridic capul sus şi să merg mai departe, să trec odată peste asta. Lui Laurenţiu îi urăm mult noroc în noua lui viaţă.

Băiatul meu s-a transformat din minunăţia aia de copil, care râdea tot timpul, într-un copil trist, care stă în camera lui şi plânge. Nu vrea să vadă pe nimeni!

În 8 luni, tatăl lui a trecut şi l-a văzut 10 minute! Copilului îi este dor de el… era idolul lui! Bebeto suferă şi cea mai importantă misiune pentru mine este să-l protejez pe el… Nu doresc nimănui, credeţi-mă, să treacă prin ce trecem noi!”, a declarat Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, oprită de un poliţist. Ce i-a spus despre Laurenţiu Reghecampf: „Eu conduceam”

Un capitol dintr-o carte îi este dedicat lui Reghe

Titlurile cărţilor lansate sunt ”Da, sunt cea mai bună! O viață plină de fotbal și performanță orișiunde” și ”Cântecul vieții mele”.

Prima face referire la soţul ei, Laurenţiu Reghecampf. Mai mult, acesta are un capitol întreg dedicat, iar impresara a ținut să precizeze că îi va rămâne mereu recunoscătoare pentru copilul pe care îl au împreună.

Este viața mea, este o carte în care am pus suflet, o carte în care îmi spun viaţa. Și am un capitol tribut dedicat lui Laurențiu Reghecampf, căruia trebuie să îi mulțumesc pentru acest copil minunat, pentru Laurențiu jr. Am învățat sa iert.

Acum nu mă mai doare nimic, m-a durut când a murit mama, când a murit tata, când suferă copiii. Sunt mândră și sunt fericită că lansez această carte. De fiecare dată când o visez pe mama mea mi se întâmplă lucruri bune.

Mă simt atât de liniștită astăzi, căci moment mai bun pentru această lansară nu putea să vină pentru că, în acest moment, da, sunt cea mai bună, da sunt numărul 1, și, da, sunt o învingătoare și voi merge demnă mai departe alături de copiii mei”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro.