Anamaria Prodan, declarație copleșitoare pentru Laurențiu Reghecampf: „Te iubesc până la sfârșit și după”

Anamaria Prodan și-a exprimat dragostea față de Laurențiu Reghecampf, prin intermediul unei postări pe contul personal de Instagram.

15 sept. 2021, 19:54
Anamaria Prodan, declarație copleșitoare pentru Laurențiu Reghecampf: „Te iubesc până la sfârșit și după”

Anamaria Prodan demonstrează că în ciuda poveștilor despre Laurențiu Reghecampf, care a avut deja câteva amante, impresara nu va ezita niciodată să-și exprime dragostea față de cel care îi este soț.

Anamaria a postat pe rețelele de socializare o declarație de dragoste impresionantă, în dreptul unei poze, din vremurile mai bune, în care se află alături de partener.

”Tu ești înțelesul din viața mea. Tu ești inspirația, tu îmi aduci împlinirea în viață. Tu ești inspirație. Te iubesc până la sfârșit și după”, a scris Anamaia Prodan pe Instagram.

Chiar dacă presa l-a surprins de mai multe ori pe Reghe în compania unor domsnișoare sexy, Anamaria neagă că ar exista o „ruptură” în mariajul lor.

Anamaria Prodan a rămas mască, a aflat totul din presă despre Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan

, aflată în scandal amoros, nu i-a negociat contractul de antrenor soţului la Craiova. Cu toate acestea, Laurenţiu Reghecampf pare că s-a descurcat de minune, chiar dacă nu este cel mai bine plătit antrenor din Liga 1.

Cifrele nu sunt impresionante, iar clauzele extrem de acoperitoare în cazul unei demiteri.  Laurenţiu Reghecampf câştigă 15.000 de euri pe lună la Universitatea Craiova. Are acelaşi salariu ca Edi Iordănescu la FCSB, conform gsp.ro.

Anamaria Prodan: „O femeie, ori ridică un bărbat, ori îl coboară. Dacă nu ești concentrat… De câţi nu s-a ales praful”

Anamaria Prodan

nu este singura care are probleme în ceea ce priveşte relaţiile. În telenovela căsniciei cu Laurenţiu Reghecampf se turnează în fiecare zi un nou episod, dar se pare că povestea este si molipsitoare. Una dintre cele mai bune prietene ale Prodancei are şi ea probleme de amor. Denisa Nechifor, căci despre ea este vorba, a dezvăluit recent că unul dintre motivele pentru care evită să se implice într-o relație este şi fiica sa, Rania. Aceasta este geloasă şi se teme că mama ei nu îi va mai acorda atenţia cuvenită.

„Fiica mea nu vrea să-mi găsesc pe cineva. Este foarte posesivă și geloasă. Eu am ținut-o departe, nu mi-am implicat copilul în relații decât o dată sau de două ori, când am avut relații serioase. (…) Mi-a spus că nu vrea pentru că îi e frică că mă va pierde”, a spus Denisa Nechifor, la Antena Stars.

De altfel, Anamaria Prodan a vorbit, în trecut, despre despărţirea dintre Denisa Nechifor şi Adrian Cristea. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf, care şi ea se află în plin scandal de divorţ, spune că Adrian Cristea putea să joace şi acum fotbal dacă nu se despărţea de buna sa prietenă. „O femeie, ori ridică un bărbat, ori îl coboară. Dacă nu ești concentrat și ieși în discotecă… De câți nu s-a ales praful… Uite, „Prințul” Cristea. Talent ca el se naște rar. Dacă el nu se despărțea de Denisa Nechifor, care avea grijă de el, și nu începea, când a ajuns în București, cu una și alta, el juca și acum. Am văzut multe cariere care s-au năruit”  spunea Anamaria Prodan.