Anamaria Prodan, declaraţie de iubire. „Zâmbesc la fiecare mesaj primit de la tine!”

Anamaria Prodan a postat un mesaj incendiar pe rețelele de socializare, din care se poate înţelege că impresara s-a îndrăgostit din nou.

27 sept. 2023, 23:11
Anamaria Prodan, declaraţie de iubire. „Zâmbesc la fiecare mesaj primit de la tine!”

Anamaria Prodan, declaraţie de iubire. Ajunsă la 50 de ani, impresara poate spune că este o femeie împlinită din toate punctele de vedere și asta pentru că are o familie frumoasă, cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia, dar și o carieră de succes. Recent, aceasta a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare din care se poate deduce că a dat lovitura şi pe plan sentimental.

Citeşte şi: Motivul pentru care Anamaria Prodan nu își reface viața: „Sunt un cuțit cu două tăișuri foarte periculoase. Tuturor bărbaților din viața mea le-a fost greu”

„Tu crezând că o să mă plictisesc de tine, dar eu zâmbesc la fiecare mesaj primit de la tine… ❤️”, a fost mesajul postat de vedetă pe InstaStory. Este pprimul mesaj de acest gen transmis după despărâirea de Flavius Nedelea, prezentat ca un afacerist din Constanţa.

Citeşte şi: Anamaria Prodan dezvăluie adevăratul motiv al despărțirii de Flavius Nedelea. Ce nu i-a putut oferi omului de afaceri: „Merită pe cineva care să-l poată împlini în adevăratul sens al cuvântului”

Mesajul vine la doar o zi după ce Anamaria Prodan a postat un videoclip pe pagina de Instagram în care a vorbit despre ce își dorește să primească de la un bărbat, mai exact de la bărbatul care îi va deveni soț și partener pentru tot restul vieții: „Ce să îmi ofere mie un bărbat astăzi? Un bărbat normal ce ar putea? Dacă vine unu și îmi spune că îmi dă bărci, eu am cea mai frumoasă barcă de pe lac; îmi dă case, am una dintre cele mai frumoase case de pe lac; îmi dă mașini, am cele mai frumoase mașini pe care le poate visa cineva; îmi dă aur, am cele mai frumoase și scumpe bijuterii pe care le poate avea cineva. Ce poate să-mi dea mie un bărbat? Forță! Forța sau titulatura de a fi soția cuiva, nu el soțul meu. Acolo e nenorocirea mare!”.