Anamaria Prodan, declarații incendiare despre noul iubit, milionarul Flavius Nedelea: „Este minunat! Fabulos! Îi mulțumesc pentru fiecare clipă de vis”

Anamaria Prodan și-a regăsit fericirea lângă prosperul om de afaceri, Flavius Nedelea, în vârstă de 42 de ani, după divorțul de Laurențiu Reghecampf.

19 apr. 2023, 18:13
Anamaria Prodan, declarații incendiare despre noul iubit, milionarul Flavius Nedelea: „Este minunat! Fabulos! Îi mulțumesc pentru fiecare clipă de vis”
Anamaria Prodan are un nou iubit

Anamaria Prodan a suferit mult după divorțul de Laurențiu Reghecamp, dar acum se pare că este extrem de fericită alături de noul ei iubit, Flavius Nedelea, un prosper om de afaceri.

Impresara a ținut ascunsă până acum relația cu noul iubit, dar identitatea bărbatului misterios din viața ei a fost divulgată până la urmă. Cei doi sunt foarte îndrăgostiți, iar Anamaria Prodan pare că a înflorit de când Flavius a apărut în viața ei.

Prietenii ei spun că cei doi îndrăgostiți sunt de nedespărțit și că se alintă non-stop.

Citește și: S-a aflat cel mai bine ascuns secret al showbiz-ului românesc. Flavius Nedelea face primele declarații despre relația cu Anamaria Prodan

„Cei doi nu se ascund, călătoresc non-stop, sunt împreună non-stop. Și copiii sunt lângă ei mereu, merg toți peste tot, ce-i drept, mai mult în străinătate. Aici, în țară, petrec mult timp ocupându-se de restaurantul „Le Dome” și de hotelul NF din Centrul Vechi al Capitalei. Sunt fericiți și liniștiți. Își trăiesc viața frumos. Amândoi se iubesc și se alintă non-stop, emană dragoste și bucurie pe unde trec! Sunt superbi împreună!”, au dezvăluit apropiații cuplului, pentru click.ro.

Însă, Anamaria Prodan păstrează în continuare discreția cu privire la noua sa relație, dar se consideră norocoasă și îi mulțumește lui Dumnezeu pentru ceea ce are.

Citește și: Anamaria Prodan, mai sinceră ca niciodată. „Scopul meu este să înalţ suflete de bărbaţi!” VIDEO

„Viața mea este minunată, nu am nimic de ascuns. Protejez omul de lângă mine! Este minunat! Fabulos! Îi mulțumesc pentru fiecare clipă de vis pe care mi-o oferă și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiesc”, a declarat impresara.

Cine este bărbatul care a cucerit-o pe Anamaria Prodan

Flavius Nedelea are 42 de ani și este originar din Tulcea, deținând afaceri imobiliare în Constanța. Acesta mai are și un hotel în Capitală, dar și un restaurant de lux, unde copiii impresarei au fost văzuți destul de des în ultimul timp.