S-a aflat cel mai bine ascuns secret al showbiz-ului românesc. Flavius Nedelea face primele declarații despre relația cu Anamaria Prodan

De mai multe luni, paparazzii încearcă să afle cel mai bine păstrat secret din showbiz-ul românesc, respectiv cine este bărbatul misterios din viața Anamariei Prodan. Ei bine, adevărul a fost aflat, iar norocosul care se bucură de iubirea agentei FIFA este cunoscutul om de afaceri Flavius Nedelea. Iată care au fost primele declarații ale milionarului.

19 apr. 2023, 14:51

Cu toate că Anamaria Prodan a încercat să îl țină ascuns pe bărbatul cu care a început o relație, după divorțul scandalos de Laurențiu Reghecampf, paparazzii de la Spynews au reușit să capteze câteva imagini cu cei doi porumbei, din escapada lor romantică de pe Coasta de Azur.

Citește și: Anamaria Prodan, mai sinceră ca niciodată. „Scopul meu este să înalţ suflete de bărbaţi!” VIDEO

De multă vreme, Anamaria Prodan a oferit declarații incendiare despre noul bărbat din viața ei, pe care l-a descris ca fiind un „bărbat adevărat”, spunând că în sfărșit se simte așa cum ar trebui să se simtă într-o relație. Totuși, pentru o lungă perioadă de timp, agenta FIFA a refuzat să dezvăluie identitatea bărbatului perfect alturi de care trăiește o poveste de dragoste ca în filme.

Totuși, postările de pe Instagram i-au dat de gol pe cei doi porumbei, dat fiind că aveam poze din aceleași locuri, inclusiv din avionul cu care au călătorit spre Coasta de Azur. Oamenii au pus cap la cap aceste piese de puzzle și s-a dovedit că noul iubit al Anamariei Prodan este Flavius Nedelea, un important om de afaceri din România.

Anamaria Prodan e îndrăgostită până peste cap

Mai mult, cei doi au fost surprinșii de paparazzii în timp ce așteptau să se îmbarce spre sejurul romantic din Nisa. Cei doi se aflau în aeroport, îmbrăcat simplu, dar în haine de la branduri de lux. Până la apariția acestor imagini, fanii remarcaseră deja faptul că cei doi au poze din aceleași locuri, iar presa a vuit instant la aflarea identității noului iubit al agentei FIFA. La foarte scurt timp, Flavius Nedelea a făcut și primele declarații despre relația pe care o are cu râvnita blondină.

„Nu vreau să vorbesc despre viața mea personală. Sunt o persoană discretă și așa vreau să rămân. Vă mulțumesc și vă doresc o zi frumoasă!”, a declarat Flavius Nedelea, pentru Spynews.ro.

Totuși, cei doi au avut parte de momente extrem de pasionale în vacanța lor, bucurându-se împreună de o cină romantică, în cadrul căreia au servit melci și au închinat un pahar de vin în cinstea iubiriilor. Totul într-un cadru parcă decupat din basme.

Cu această ocazie, dar nu numai, Flavius Nedelea a demonstrat că este bărbatul perfect pentru Anamaria Prodan, care reușește să o facă să se simtă cu adevărat femeie. Mai mult, acesta o răsfață constant cu cadouri, care mai de care mai scumpe și mai luxoase. Printre acestea se numără și un inel superb care a costat nu mai puțin de 100.000 de euro.

Citește și: Anamaria Prodan s-a dat de gol! Cine este misteriosul bărbat cu care agenta FIFA se iubește acum