Anamaria Prodan, despre cel mai mare sprijin din viața ei: „Seara, stau și vorbesc sute de ore cu el”

Anamaria Prodan, despre cel mai mare sprijin din viața ei. Impresara a mărturisit de nenumărate ori că se consideră o femeie puternică, iar toate lucrurile bune care i se întâmplă sunt datorate lui Dumnezeu.

13 feb. 2024, 09:33
Anamaria Prodan, despre cel mai mare sprijin din viața ei: „Seara, stau și vorbesc sute de ore cu el”
Anamaria Prodan, despre cel mai mare sprijin din viața ei

Anamaria Prodan, despre cel mai mare sprijin din viața ei. În show-ul ei „Punct şi de la capăt” de la Antena Stars, vedeta a mărturisit că își ia puterea de la Dumnezeu și a făcut totul datorită Lui, dezvăluit faptul că mereu a fost o femeie credincioasă.

Anamaria Prodan, despre cel mai mare sprijin din viața ei

Câtă forță am eu, că nimic pe pământul ăsta nu se poate construi și nu se poate mișca fără Dumnezeu. Seara, când stau și vorbesc sute de ore cu Bebe, îi spun inclusiv faptul că el a reușit în fotbal, că el a debutat în liga a patra, că el are noroc, că el dă goluri, trăiește, respiră, se mișcă, primește lucruri frumoase în viața lui, toate astea sunt de la Dumnezeu.

Noi suntem Dumnezeu și dacă nu trăim prin El și cu El, este un haos care te împinge către Iad, și de acolo nu poate ieși nimeni, niciodată. În viață asta n-am cerut niciodată lucruri, pentru că m-am bazat pe mine că le fac.

În ultima perioadă am început să cer liniște, în primul rând, pe cineva în viața mea să mă respecte și să mă protejeze, să-mi iubească copiii. Eu lucruri de genul ăsta îi cer lui Dumnezeu”, a spus Anamaria Prodan.

Citește și: Cum a reușit Anamaria Prodan să îi fure inima lui Ronald Gavril. Sportivul a recunoscut totul cu sinceritate: „Știam destule despre ea”

Celebra bonă Nuți, adevărul despre relația cu Anamaria Prodan

Chiar și după atâția ani, femeia este alături de impresară, iar acum nimic nu i se mai pare imposibil ori greu de gestionat. Ține pasul cu vedeta și viața ei mondenă și nu doar atât, o și pune pe un piedestal pe Anamaria Prodan.

Nu pot să spun că mă consider bonă, deja suntem familie. De 23 de ani, suntem o familie. Cu camerele am vrut, nu am vrut, m-a împins Ana de la spate că trebuie să faci asta cu noi. M-am obișnuit, nu mai e nimic nou. 

Am început să prind lucrurile din mers. Țin pasul cu ea, că altfel nu ar fi mers lucrurile. Țin pasul cu ea, pentru că altfel nu puteam să interacționez 23 de ani cu ea.

Ce-mi place la ea… Îmi place totul, e o femeie foarte ambițioasă și ceea ce își propune, aia face. Nu există nu pot, există doar nu vreau”, a spus Nuți, la un post de televiziune.