Anamaria Prodan, despre noul iubit: „Mi-a dat Dumnezeu ceva minunat. E un bărbat atât de bun, genul ăla pe cale de dispariție”

Anamaria Prodan se declară cea mai fericită femeie, alături de noul iubit. Impresara susține că Ronald Gavril o susține în tot ceea ce face și îi este alături necondiționat. Totodată, aceasta spune despre iubitul ei că este un bărbat puternic, care nu se teme de absolut nimic.

22 ian. 2024, 21:15
Anamaria Prodan, despre noul iubit: „Mi-a dat Dumnezeu ceva minunat. E un bărbat atât de bun, genul ăla pe cale de dispariție”
Ronald Gavril, prima reacţie despre relaţia cu Anamaria Prodan. Cum i se adresează impresara, după ce pe Reghecampf l-a numit "Soarele"

Anamaria Prodan a pășit în 2024 alături de noul ei iubit, boxerul Ronald Gavril. Cei doi au petrecut Revelionul împreună în America, iar acum vedeta pare mai fericită ca niciodată, mulți s-au întrebat cum s-au cunoscut.

În ultima perioadă, Anamaria Prodan nu a avut prea mult noroc în dragoste. După divorțul de Laurențiu Reghecampf, impresara și-a găsit fericirea în brațele lui Flavius Nedelea, însă nu pentru prea mult timp. Cei doi s-au despărțit la scurt timp după ce se declarau cei mai fericiți, împreună. Cu toate astea, vedeta nu și-a pierdut speranța, astfel că l-a întâlnit pe Ronald Gavril, alături de care formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc.

Anamaria Prodan şi-a uimit fanii cu cea mai provocatoare imagine de la începutul relaţiei cu Ronald Gavril FOTO
„Mi-a dat Dumnezeu ceva minunat și îi mulțumesc în fiecare zi și sunt fericită. Mă face fericită. Lucrurile vin în viața noastră atunci când trebuie. Mi-am dorit pe cineva care să mă iubească enorm și să mă facă să mă simt împlinită. De câteva luni construiesc frumos, mă susține în tot ce fac, e lângă mine la fiecare secundă. Îmi dă mesaje și noaptea să vadă ce fac.

Simt că e cineva lângă mine și orice pas greșit pe care îl fac el mă susține. Lui nu îi e teamă de nimic. Când întâlnești un om mai puternic și realizat, pe picioarele lui, atunci contează. Este un om care poate să îmi ofere tot ceea ce visez, aici vorbesc de suflet.”, a declarat Anamaria Prodan, în urmă cu puțin timp, în exclusivitate pentru Xtra Night Show

Vedeta recunoaște că a cucerit-o cu faptul că este un bărbat cu capul pe umeri, așa cum rar vedem în zilele noastre. „Când am văzut programul vieții lui am înțeles că până la această vârstă nu a știut ce înseamnă ce sunt cluburile, petrecerile până dimineața, nu știe ce înseamnă așa ceva. E un bărbat atât de bun, genul ăla pe cale de dispariție.”, a mai spus Anamaria Prodan.

Cum a reușit Anamaria Prodan să slăbească patru kilograme în câteva zile. Ce dietă ține impresara. ”Fără gram de mâncare solidă. E pe sucuri și clismă”
Mesajul special al Anamariei Prodan pentru iubitul ei
Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Anamaria Prodan a publicat două selfie-uri cu ea, dar și un mesaj special pentru iubitul ei, Ronald Gavril.
Impresara a menționat faptul că nu se teme de nimic din ceea ce vine în viața ei, deoarece îl are în spate pe partenerul ei de viață, care o susține necondiționat și este acolo pentru ea ori de câte ori aceasta are nevoie.

„Nu mă tem de obstacolele care mi se pun în față… Pentru că știu exact cine este în spatele meu…❤️❤️❤️ @ronaldgavril”, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram.