Anamaria Prodan dezvăluie motivul pentru care l-a lovit pe Dan Alexa. „Puteam să intru toată în foc”

Anamaria Prodan a vorbit public despre momentul în care l-a lovit pe antrenorul Dan Alexa. Impresara a afirmat că a avut mare încredere în Alexa, însă a dat de înţeles că ideile ei "despre fotbal și viață nu se potrivesc cu ale lui".

09 oct. 2021, 15:49
Anamaria Prodan dezvăluie motivul pentru care l-a lovit pe Dan Alexa. „Puteam să intru toată în foc”

Anamaria Prodan dezvăluie motivul pentru care l-a lovit pe Dan Alexa, la aproape doi ani de la incident. Impresara a dat mai multe explicaţii despre momentul îl care i-a aplicat un pumn lui Alexa, în 2019, la finalul meciului dintre Astra Giurgiu și FC Botoșani, încheiat la egalitate, 2-2.

Citeşte şi: Anamaria Prodan revine în forță după scandal! Apariție de senzație pe covorul roșu la un eveniment de gală. Sexy-impresara cu o siluetă de invidiat

Camerele au suprins atunci momentul în care Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa, care a rămas lipsit de reacție.

Anamaria Prodan dezvăluie motivul pentru care l-a lovit pe Dan Alexa. Scena care a şocat o ţară întreagă

 

 

Citeşte şi: Anamaria Prodan şi Reghe s-au împăcat? Ce spune impresara: „E normal, noi suntem un cuplu unic”

Acum, Anamaria Prodan a povestit de ce nu s-a înțeles cu antrenorul în care a avut foarte mare încredere.

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a precizat că nu s-a înțeles cu Dan Alexa deoarece concepțiile lor de viață sunt diferite, astfel că legătura dintre cei doi s-a răcit în ultimul timp. „Ne vedem, ne salutăm”, a spus agentul de jucători.

„Dan Alexa a fost unul dintre cei mai talentați antrenori pe care eu i-am văzut în viața mea. Puteam să intru toată în foc că va ajunge în cel mai scurt timp antrenorul echipei naționale. Dar, concepțiile și ideile mele despre fotbal și viață nu se potrivesc cu ale lui”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul emisiunii Fiță cu Adiță, conform Prosport.

Citeşte şi: Rebecca Dumitrescu, fiica cea mare a Anamariei Prodan, a intrat în afaceri. „Vreau să duc mai departe imperiul construit de familia mea”

Mai mult, Anamaria Prodan a explicat că acceptă ca un bărbat să mai calce strâmb, dar, din punctul ei de vedere, acesta trebuie să aibă alături familia lui.

„Familia trebuie să ți-o ții. Orice bărbat mai pleacă. La un moment dat îmi zicea cineva «Și șoarecele schimbă gaura!». Eu am zis atunci că e greșit, că un bărbat adevărat și puternic, care crede în el, își face familia fericită”, a mai spus Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, mai dezlănţuită ca niciodată despre posibilul divorţ. „Poate păcălești un fraier, dar până la urmă se trezește”