Anamaria Prodan, după ce a apărut pe Burj Khalifa, a spus tot despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf: „Dumnezeu a luat de lângă mine tot ce e rău!”

Anamaria Prodan a ajuns pe Burj Khalifa! Iubitul milionar a plătit peste 50.000 de euro pentru surpriză și i-ar fi oferit și inelul de logodnă. Impresara anunţă că a rupt-o definitiv cu Laurenţiu Reghecampf.

13 oct. 2023, 11:21
Anamaria Prodan, după ce a apărut pe Burj Khalifa, a spus tot despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf: „Dumnezeu a luat de lângă mine tot ce e rău!”
Anamaria Prodan a îngropat securea războiului

Anamaria Prodan a spus tot despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf. Impresara a dezvăluit cum a afectat-o separarea de cel cu care a fost alături timp de 16 ani. Aceasta susţine că s-a regăsit şi a reuşit să fie mai echilibrată, după despărţirea de „Reghe”.

Laurenţiu Reghecampf şi-a refăcut viaţa, după divorţul cu scandal de Anamaria Prodan. Antrenorul aşteaptă un al doilea copil alături de Corina Caciuc.

Anamaria Prodan a spus tot despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a transmis un mesaj clar, despre separarea de Laurenţiu Reghecampf. Aceasta a dezvăluit că a reuşit să se regăsească, deoarece se pierduse în dorinţa de a pune în lumina reflectoarelor şi pe alţii.

Anamaria Prodan, pregătită să facă din nou pasul cel mare. Ar fi fost cerută de soție de cel care i-a proiectat chipul pe Burj Khalifa. „A primit inelul”
De asemenea, impresara s-a declarat recunoscătoare pentru faptul că a depăşit perioada nefastă din viaţa ei.

„În ultima perioadă cred că m-am regăsit. Mă pierdusem pe mine în dorința disperată de a crește și de a pune în lumina reflectoarelor pe alții. Și, cumva, nici nu mai știam unde este Anamaria. Cu siguranță, Dumnezeu când vede că situația devine mult prea neagră, iar tu ești un om bun, face el ceva… Dumnezeu a luat de lângă mine tot ce e rău, iar vălul ăla de pe ochi s-a ridicat”, a declarat Anamaria Prodan, conform libertateapentrufemei.ro.

Întrebată dacă divorţul de Laurenţiu Reghecampf i-a afectat şi relaţia cu cei trei copii ai ei, Anamaria Prodan a răspuns categoric. Aceasta a dezvăluit că atât cele două fete, cât şi Bebeto, au fost alături de ea.

„Nu, nici vorbă. Copiii au fost lângă mine secundă de secundă și am discutat secundă de secundă fiecare lucru bun sau rău în viața noastră”, a mai spus Anamaria Prodan, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Ce s-a ales de rochia cu chipul lui Laurenţiu Reghecampf, purtată de Anamaria în urmă cu nouă ani

S-a aflat ce s-a ales de rochia cu chipul lui Laurenţiu Reghecampf, purtată de Anamaria Prodan în urmă cu nouă ani. Impresara a dezvăluit că încă o are în garderoba sa, în ciuda despărţirii de antrenorul român.

Anamaria Prodan a avut o apariţie de senzaţie la Gala Fotbalului, în 2009. Atunci, la braţul lui Laurenţiu Reghecampf, impresara a purtat o rochie roşie lungă, care avea chipul soţului ei pictat pe ea.

Anamaria a declarat că încă păstrează rochia cu chipul lui „Reghe”. Aceasta a declarat că în ciuda divorţului de antrenor, mai păstrează unele obiecte din perioada în care erau împreună. Printre aceste obiecte se numără şi rochia purtată în urmă cu nouă ani, dar şi un tablou cu Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan s-a mutat din România. Unde s-a stabilit celebra impresară: „De astăzi mă găsiţi non-stop aici”
„Da. O am încă rochia! Eu păstrez undeva, ca pe toate momentele importante din viața mea. Chiar dacă mai șterg din ele, cele importante rămân. Rochia a fost făcută pentru Reghecampf ca răsplată a familiei pentru rezultatele bune pe care le avea la acel moment. Și rochia, și tabloul, toate sunt păstrate pentru băiatul meu. Când el va crește va decide ce face cu ele”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a ajuns să-i facă concurență Georginei lui Ronaldo! Zilele trecute, chipul impresarei a apărut proiectat, în toată splendoarea, pe celebrul turn Burj Khalifa, din Dubai! Costurile unei astfel de „distracții”, de doar 3 minute, pot ajunge și la aproximativ 100.000 de euro, în week-end. Am aflat cine a fost bărbatul potent financiar, care i-a făcut marea surpriză Anamariei Prodan.