Anamaria Prodan s-a mutat din România. Unde s-a stabilit celebra impresară: „De astăzi mă găsiţi non-stop aici”

Anamaria Prodan s-a mutat din România. În ultimii ani, impresara nu a avut o viață ușoară, mama ei s-a stins din viață după o luptă dură cu cancerul, iar soțul ei, Laurențiu Reghecampf, și-a părăsit familia pentru a trăi alături de amanta lui, Corina Caciuc, care, acum îi este soție și urmează să îi dăruiască al doilea copil.

10 oct. 2023, 08:50
Anamaria Prodan s-a mutat din România. Unde s-a stabilit celebra impresară: „De astăzi mă găsiţi non-stop aici”
Anamaria Prodan s-a mutat din România

Anamaria Prodan s-a mutat din România. Prima relație oficială pe care a avut-o vedeta după divorțul de Reghe a fost cu Flavius Nedelea, însă nu a durat foarte mult și s-au despărțit. Dacă pe plan personal, lucrurile nu merg, probabil, așa cum își dorește, în viața profesională, impresara face furori.

Anamaria Prodan s-a mutat din România

Impresara s-a stabilit în Dubai, unde are şi o locuinţă, pentru a se implica total în noul ei proiect. UAE Romanian Business Council a fost lansat oficial în Emiratele Arabe Unite, iar Anamaria Prodan le-a transmis tuturor să o contacteze dacă vor să investească în Dubai.

Bună dimineaţa, dragilor, sunt în Dubai, în office-ul nostru frumos, cu un view de vis. Chiar mă gândeam acum, cu colegii mei, că ar trebui să vă anunţ că de astăzi mă găsiţi non-stop aici, în Dubai.

Am să vă las şi numărul meu de telefon, am să vă las absolut tot ce aveţi nevoie, pentru orice investiţie de orice fel, de oriunde, la orice oră din zi şi din noapte. Vă iubesc”, a transmis Anamaria Prodan pe InstaStory.

Citește și: Anamaria Prodan, declaraţie de iubire. „Zâmbesc la fiecare mesaj primit de la tine!”

Anamaria Prodan intervine în divorţul Oanei Zăvoranu

Oana Zăvoranu și Anamaria Prodan au trăit povești asemănătoare, mai ales când vine vorba despre divorț. Amândouă au fost înșelate și părăsite de soți pentru amante care, din spusele lor, nu se compară niciodată cu ele. Au traversat scandaluri monstruoase, însă Oana Zăvoranu totuși nu are copii la mijloc, cum a fost în cazul impresarei. Chiar și așa, situația prin care trece nu este deloc una favorabilă, ci din contră.

După ce Oana Zăvoranu l-a acuzat pe Alex Ashraf de infidelitate, Anamaria Prodan ținut să vorbească și despre bărbații care au vieți duble și care ajung să își părăsească soțiile pentru alte femei. Impresara condamnă acest tip de comportament și spune că totul pornește, de fapt, de la diferențele de principii.

Bărbații slabi fug de femeile puternice! Sau altfel spus oamenii slabi din toate punctele de vedere nu pot face față vieții adevărate. Ei ajung mereu acolo unde le este locul. Eu nu comentez divorțul nimănui, căci nu este problema mea. Știu doar atât. Că oamenii care au făcut bani și numele lor a rămas undeva înscris se vor ridica fără probleme mereu și mereu și mereu”, a spus Anamaria Prodan.